Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SNIMLJENA PROŠLOG LJETA

Geraščenko objavio snimku Prigožinove djece: Pjevaju da su elita i oligarsi

Foto: Twitter
1/4
01.06.2023.
u 08:13

Geraščenko kaže kako je sam Prigožin potvrdio autentičnost snimke. Tvrdi da je snimljen u ljeto 2022. godine

Savjetnik u ukrajinskom MUP-u Anton Geraščenko objavbio je snimku koja se pojavila na društvenim mrežama, a na kojoj su Prigožinova djeca Pavel i Veronika. Oni na snimci pjevaju pjesmu u kojoj kažu da su elita i oligarsi dok ih drugi mole za novac i ostatke s poda. 

- Ruski Telegram kanali objavili su video Prigožinove djece, Pavela (u bejzbolskoj kapi) i Veronike, u Kareliji - objavio je Geraščenko. Snimljeni su kako pjevaju pjesmu u kojoj sebe nazivaju elitom i oligarsima, dok drugi mole za novčiće i ribaju podove, dodao je. 

 

Geraščenko kaže kako je sam Prigožin potvrdio autentičnost snimke. Tvrdi da je snimljen u ljeto 2022. godine. Prigožin je navodno rekao i kako je snimku i fotografije ukrao poseban cyber odjel ruskog ministarstva obrane.

VIDEO Rusija optužuje Ukrajinu za napad dronovima na Moskvu

VEZANI ČLANCI: 

Komentara 1

Avatar Foton
Foton
17:41 01.06.2023.

Fukara i kad se uzdigne ostane fukara.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije