Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razgovor s monstrumom: Austrijska psihijatrica tvrdi:

Fritzl želio pustiti kćer nakon tjedan dana zatočeništva

Joseph Fritzl
AFP
27.10.2009.
u 17:45

Kćer nije oslobodio jer se bojao reakcije supruge, prijatelja i susjeda... Psihijatrica Heidi Kastner s Fritzlom je razgovarala čak 27 sati.

Austrijska psihijatrica Heidi Kastner, koja je vještačila monstruma Josefa Fritzla, tvrdi da je njegov slučaj najgori samo po tome što je trajao tako dugo, ali da se u praksi susretala s jednako brutalnim zločinima očeva prema svojoj djeci.

Tvrdi da je Fritzl od početka znao da je počinio zločin, ali da nije znao kako to prekinuti. Navodno je Fritzl nakon tjedan dana htio pustiti kćer iz podrumskog zatvora, no bojao se što će mu reći supruga, prijatelji i susjedi. Nakon toga je čekao da se njegova kći toliko slomi da više nikome ne poželi reći što joj se dogodilo.

Na kraju je zaključio da je najbolje za njega da ona stalno ostane u podrumu. Psihijatrica je s Fritzlom razgovarala čak 27 sati. Josef Fritzl osuđen je na doživotni zatvor zato što je seksualno iskorištavao kćer 24 godine i cijelo je vrijeme držao u zatočeništvu. Fritzlova je kći u zatočeništvu rodila sedmero djece.

Ključne riječi

Komentara 1

CR
crocro
18:13 27.10.2009.

Tko njemu može vjerovati, njegova izjava je protokolarna. Njegova svaka izgovorena riječ je zločin. To je monstrum svih monstruma. Nema propisane kazne koja bi bila adekvatna počinjenim zločinima. Njemu moraju izmisliti posebnu kaznu, samo za tu priliku. I dati dragovoljcima da je izvrše.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije