Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NATEGNUTE FINANCIJE

Zbog Vladinih mjera ugrožena likvidnost HEP-a

23.03.2023.
u 06:28

Samo na razlici u cijeni struje HEP je dosad izgubio 100 do 150 milijuna eura mjesečno, a kumulativno je na poslovanju s plinom i električnom energijom na gubitku od 1,4 milijarde eura

Komentara 12

ZI
Zir
07:30 23.03.2023.

sigmundfreud , evo kako je gradila tvoja epoha:"29.03.1947. Osuđuje se u odsustvu Giovanni Pavella, vlasnik hotela "Bonavia", na 4 godine lišenja slobode sa prinudnim radom, te na konfiskaciju cjelokupne imovine, zato što je potpomagao neprijatelja na način da je trgovao vinima u Njemačkoj, a van sumnje je da vino pojačava ratnu otpornost i agresivnost neprijatelja. Također, istovremeno daje konačište njemačkim komandama u svom hotelu, a što svakako olakšava položaj okupatora. Konfiskacija se odnosi na vinsku tvrtku Pavella Giovanni na Rijeci, hotel Bonavia, vilu na Costa-belli, te nekretnina i zemljišta, gradilišta u Lovranu, stanova, vila i nekretnina u Rijeci, te ureda i skladišta u Slobodnoj zoni u luci, nekoliko kamiona i automobila Fiat 1100. Iz njegove tvrtke Pavella Giovanni na Rijeci, uskoro je izrasla firma Istravino, za koje se navodi da je preuzela skladišta Pavelle na Costabelli 30.06.1947." i tako na tisuce objekata, "sagradila"

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
06:59 23.03.2023.

Izgleda da nam je žao što struja nije skuplja ?? Pa nije baš teško ispuniti tu želju. Nakon toga slijedi plač kako je struja skupa.

PE
Pericabad2
08:13 23.03.2023.

Nemojte u elektri isplatiti bozicnice, regrese i uskrsnice ove godine i nece biti manjkova. Dapace, skacete u plus

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije