Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pogledajte snimku

Evo koliko se hrane u različitim državama može kupiti za 5 dolara!

23.04.2013.
u 12:54

Uspoređivali su cijene banana, kave, junetine, piva i drugoga, a među državama su i Italija, Švedska, Etiopija, SAD i Kina

BuzzFeed je napravio video u kojem je usporedio koliko se pojedine hrane i pića može kupiti za pet dolara u različitim državama svijeta.

Uspoređivali su cijene banana, kave, junetine, piva i drugih namirnica, a među državama su i Italija, Švedska, Etiopija, SAD i Kina.

Nažalost, tvorci snimke nisu na popis država uvrstili Hrvatsku pa se ne možemo uspoređivati s ostalim dijelovima svijeta.

>>Za poslom u Skandinaviju, po hranu i cigarete u BiH

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije