Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podržavaju ga

Evanđelisti i Don King molili se za Trumpa: 'Prijete vam koncentrirani sotonski napadi'

trump
Foto: Youtube Screenshot
1/4
23.09.2016.
u 12:45

- Molimo te, Bože, za ovog čovjeka, Donalda Trumpa... daj mu pomazanje kako bi mogao voditi ovaj narod - kazala je pastorova supruga.

Evanđelistički pastor Darrell Scott u Clevelandu je upozorio Donalda Trumpa, kandidata za predsjednika SAD-a, kako mu prijete napadi od Sotone. 

- Prije pet godina jedan je pastor ustvrdio kako ćete, ako se kandidirate, biti na udaru koncentriranih sotonskih napada - kazao je pastor Trumpu te dodao:

- Kazao je da će demoni i vlasti ratovati protiv vas na razini na kojoj je to uopće nemoguće zamisliti. I taj rat se upravo odvija, gledam to svakog dana!

Nakon toga pastoru su se pridružili okupljeni, među kojima su bili i poznati boksački promotor Don King te pastorova supruga Belinda. Položili su ruke na Trumpa dok je molitvu predvodila spomenuta pastorova supruga.

- Molimo te, Bože, za ovog čovjeka, Donalda Trumpa... daj mu pomazanje kako bi mogao voditi ovaj narod - kazala je.  

>>Dalaj Lama odličnim oponašanjem ismijao Trumpa

Komentara 1

Avatar Propaganda
Propaganda
14:51 23.09.2016.

ja ću umrijet od smijeha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije