Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOZANIĆ KOD MARTENSA

Europska pučka stranka za kraj pregovora u lipnju

bozanić, srakić, josipović (1)
Robert Anić/PIXSELL, arhiva
06.04.2011.
u 23:08

Kardinal Bozanić posjetio je Wilfrieda Martensa, predsjednika Europske pučke stranke

Kardinal Josip Bozanić, koji do petka boravi u Bruxellesu na sastanku Odbora biskupskih konferencija Europske Unije (COMECE), posjetio je u srijedu navečer Wilfrieda Martensa, predsjednika Europske pučke stranke (EPP) čija je frakcija najbrojnija u Europskome parlamentu.

Martens je izrazio "najdublju osobnu potporu, kao i potporu cijeloga EPP-a", okončavanju pristupnih pregovora s EU do kraja lipnja ove godine. Posebno je istaknuo "ključnu ulogu Hrvatske u području" jugoistočne Europe, dodavši da će "skori pristup Hrvatske u EU odaslati jaku poruku ostalim zemljama" toga područja. Naglasio je da će "EPP i nadalje činiti sve da osigura završetak pregovora" u lipnju.

Komentara 35

CH
chemica
00:26 07.04.2011.

Klerofašizam opet na djelu i mi bismo u Evropu? Zadnja država u kojoj su popovi odlučivali o bilo čemu je bila Francova fašistička Španjolska. Ma sigurno je ceo svet je protiv nas.

JB
Juda ben Tudum
00:14 07.04.2011.

07.04.2011. u 00:10h dkatica2 je napisao/la: Večernji list najbolje novine , to su naše purgerske novine! ________________ si ti neka reklama?

OB
-obrisani-
09:32 07.04.2011.

e sad kad se ......Bozanić počne.....moljakat.....ima da nas prime...za 10 minuta..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije