Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nasilje na koncertu

Dva fizička okršaja na Gibonnijevom koncertu

gibonni
Nino Strmotić/Pixsell
24.04.2010.
u 14:07

Fizičkom obračunu nasilnika s djevojkom prethodio je verbalni okršaj. Sukobili su se jer su se naguravali dok su plesali na parketu dvorane. Prevezena je u KB Sestara milosrdnica.

Gibonijevoj obožavateljici D.J. (21) u sjećanje će se urezati njegov koncert održan u petak u KC Dražen Petrović, ali ne po dobru. Naime, djevojku je pola sata prije kraja koncerta, u 22.25 nepoznati muškarac namjerno glavom udario u glavu.

Fizičkom obračunu nasilnika s mladom djevojkom prethodio je verbalni okršaj. Sukobili su se jer su se naguravali dok su plesali na parketu dvorane. Lakše ozlijeđenoj djevojci liječnička pomoć pružena je prvo u dvorani, a zatim je prevezena u KB Sestara milosrdnica.

Na kraju koncerta oko 23 sata, dok su se posjetitelji razilazili, lakše je ozlijeđen i M.J. (23). Mladića je nepoznati muškarac bez ikakvog povoda i iz nepoznatog razloga, kako je ozlijeđeni rekao, udario šakom. I njemu je liječnička pomoć pružena u KB Sestara milosrdnica.

Koncert prvog UNICEF-ovog ambasadora dobre volje u Hrvatskoj, na kojem je bilo 4700 ljudi, održan je u sklopu njegove turneje “Toleranca”. Dok pjeva, Gibonni se na svojim koncertima šeće dvoranom među publikom te se rukuje i grli s obožavateljima.

Ključne riječi

Komentara 9

GA
garfild007
18:35 24.04.2010.

kako da bude nereda na tomphsonovim koncertima, kad su tamo na jednom mjestu svi - isti, a oni se ne tuku medjusobno. kad bi došao neko normalan sa strane bilo bi drugačije.

BL
bljesak
19:53 24.04.2010.

Tko sluša takvu glazbu nije drugo ni zaslužil.To je odvratnije od srpskog turbo folka. Đibonija može slušati samo njegova mama i par gluhonjemih drogiranih dalmoša.

SR
srajic10
17:01 24.04.2010.

Pa zar je moguće? Na koncertu finih, odgojenih, urbanih i nenacionalnih cura i dečki nije dosadno uz obilje fizičkih obračanu. A na koncertu Thompsona koji svojim pjesmama \"sije govor mržnje\" te ga slijede seljačine, neotesanci, neodgojeni ruralni cure i momci, nacionalisti, fašisti, ustaše i ne znam što su im hrvatski domoljubni mediji nalijepili, nema niti jednog izgreda, niti jedne svađe, niti jedne tuče, niti jedne nacionalističke rušilačke horde i sli. Zato, neka se srame naši političari i s njima zajedno naši glupi komunistički mediji koji prikazuju hrvatski ponos kao sramotu, a hrvatsku sramotu kao njihov ponos.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije