Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SABORSKI ZASTUPNIK

Dr. Miroslav Tuđman zbog COVID-19 priključen na respirator, za sada je stabilno

Zagreb: Sabor o prijedlogu zakona o osnivanju Sveučilišta obrane i sigurnosti
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/4
04.01.2021.
u 17:48

Početkom vikenda prebačen je u Infektivnu kliniku

Prof. dr. Miroslav Tuđman, saborski zastupnik HDZ-a i sin prvog hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana, još je jedan od hrvatskih političara koji je morao potražiti zdravstvenu pomoć u zagrebačkoj Klinici za zarazne bolesti dr. Fran Mihaljević, zbog komplikacija izazvanih virusom SARS-CoV-2.

Nakon što se danima borio s posljedicama zaraze korona virusom, i prolazio kroz faze poboljšanja i pogoršanja bolesti, početkom vikenda prebačen je u Infektivnu kliniku, odmah je stavljen na kisik, a kako saznaje Večernji list, od nedjelje je priključen na respirator.

Prema zadnjim informacijama iz bolnice njegovo stanje ocjenjuju "za sada stabilnim".

 

>> VEČERNJI TV Branko Kolarić: 'Uvijek će biti teorija zavjera, ali u potpunosti je netočno da nije objavljen cijeli sastav cjepiva'

Komentara 76

MA
Majkomoja
18:22 04.01.2021.

Drži se profesore

DU
Deleted user
18:06 04.01.2021.

Svako dobro Miro i brz oporavak.Molit ćemo se za tebe..

DU
Deleted user
18:27 04.01.2021.

Želim mu brz oporavak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije