Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novogodišnje fotografiranje

Donacijom za obiteljsku fotografiju pomažete Udruzi LunjoiMaza

Foto: Privatni album
1/2
27.12.2021.
u 20:25

Fotografirati se možete u utorak i srijedu, a za to je u bivšem salonu za kućne ljubimce Brlog u Rijeci pripremljen poseban prostor u koji su dobrodošli i četveronožni članovi obitelji

Malena Johanna samo je jedna napuštena maca koju su spasili i o kojoj se brinu volonteri Udruge LunjoiMaza.

Kako bi osigurali sredstva za rad Udruge i nastavili pomagati životinjama, organiziraju novogodišnje fotografiranje i pozivaju da dođete zajedno sa svojom obitelji. Naravno, dobrodošli su i svi četveronožni članovi obitelji. Fotografiranje je organizirano u bivšem salonu za kućne ljubimce Brlog (The Groom Room), Zamet, Braće Cetina 7, Rijeka, a u posebno opremljenom prostoru fotografirat će vas Ana. Za donaciju od 50 kuna, koja će omogućiti Udruzi da i dalje spažava ostavljene, bolesne i ranjene, na mail ćete dobiti obiteljske fotografije.

Fotografirati se možete u utorak, 28. prosinca, od 12 do 15 sati, ili u srijedu, 29. prosinca, od 10 do 13 sati. Za ostale informacije javite se Ani na 091/98-37-855.

Foto: Privatni album

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije