Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kerumovi "vrtići"

Dogradonačelnik Šundov: Ja sam tražio ponudu od Livajine tvrtke

'22.04.2010.Split. U sudjenju gradonacelniku Kerumu na prekrsajnom sudu kod sutkinje Matkovic u slucaju o gradnji vrtica svjedocio je dogradonacelnik Jure Sundov (u sredini).Kerumov branitelj Saric u
'Ivo Cagalj/PIXSELL'
22.04.2010.
u 17:55

Na splitskom Prekršajnom sudu jučer je nastavljeno suđenje Željku Kerumu i Gradu zbog kršenja Zakona o javnoj nabavi.

Jure Šundov, zamjenik splitskoga gradonačelnika, jučer je na Prekršajnome sudu priznao da je on dao nalog Katarini Merćep, pročelnici ureda za javnu nabavu, da uputi zahtjev Livajinoj tvrtki Taho keramika da dostave ponudu za dio radova na dječjim vrtićima.

– Odlučili smo se za Taho keramiku jer je njihova ponuda bila dvadesetak tisuća kuna jeftinija od one tvrtke Građenje. Bilo je ljeto, godišnji odmori, a nama je trebao netko za koga smo bili sigurni da će radove izvesti kvalitetno i brzo, da će raditi i noću bude li trebalo – kazao je Šundov.

Nakon što se utvrdilo da ima više od 600 neupisane djece, a da je Grad zaprimio 400 žalbi roditelja, Kerum se obratio za pomoć gradskim službama i pitao ih postoji li način da se vrtići otvore u rujnu, a da sve bude u skladu sa zakonom.

– Objasnili su da imamo sve uvjete da provedemo žuran postupak i to smo učinili – tvrdi Šundov.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije