Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zabavno im

Đapić Bubalu darovao igru “Bob Graditelj”, zauzvrat dobio 500 kn

sjednica
12.11.2010.
u 17:06

Uvrijeđen što je Bubalo nedavno rekao da je Đapić na odlasku iz gradonačelničke fotelje odnio televizor, počasni šef pravaša kupio mu je videoigru “Bob Graditelj”

Široke ruke bili su jučer bivši osječki gradonačelnik Anto Đapić i njegov nasljednik Krešimir Bubalo na sjednici Gradskog vijeća. Uvrijeđen što je Bubalo nedavno rekao da je Đapić na odlasku iz gradonačelničke fotelje odnio televizor, počasni šef pravaša kupio mu je videoigru “Bob Graditelj”.

Televizor je sam i donio

– Budući da ima vremena gledati TV i snimke videonadzora, darujem mu “Boba graditelja”. Neka barem na videoigri vidi kako rade bageri, kad ih već po gradu nema – kazao je Đapić uručujući dar. Televizor je, kaže, odnio kući jer ga je on i donio.

– Izabrali ste ono što moj najmlađi sin Frano na razini od dvije i pol godine voli, želim vam zahvaliti u ime moje djece – odgovorio je Bubalo. Nije mu želio ostati dužan pa je odmah odlučio odgovoriti na dopis koji je iz HSP-a stigao na adresu Grada. Pravaši su tražili prijenosnu ploču za njihov projekt davanja instrukcija maturantima.

– Grad ne može financirati HSP pa ću iz svoga džepa donirati 500 kuna, bila je plaća – pružio je gradonačelnik novčanicu, a Đapić ju je uzeo.

– Zamolio bih vas da nam ovaj novac uplatite na račun. Nadam se da će biti prilike da i ja pomognem neku inicijativu HDSSB-a – zahvalio mu je Đapić, vraćajući novčanicu. Dobio je i “pohvalu” za taj potez.

“Ma tko te šiša!”

– Sviđa mi se kako je Đapić počeo razmišljati, da sve mora ići preko žiroračuna – istaknuo je “donator”.

Sve je to razdragalo čelnika Vijeća Gordana Matkovića.

– Žao mi je što Dragan Kovačević nije ovdje da vidi kako dva korektna politička protivnika razgovaraju – komentirao je. Kovačević je, naime, napustio vijećnicu žureći se na obilježavanje godišnjice Erdutskog sporazuma, a putem se verbalno sukobio s Matkovićem.

– Predložite premijerki i predsjedniku da ne obilaze Slavoniju petkom jer nam odvlače zastupnike – poručio je Matković HDZ-ovu vijećniku. Razljutilo je to Kovačevića koji je obećao prenijeti “pozdrave”.

– Napisat ću Vam opomenu! – upozorio ga je Matković.

– Ma tko te šiša! Ti ćeš govoriti predsjedniku Republike i premijerki da ne dolaze petkom! Sram te bilo! – odbrusio mu je na odlasku.

Ključne riječi

Komentara 4

IV
ivanhorvat2001
17:21 12.11.2010.

neka se oni zabavljaju.

VO
Vorosmart
21:11 12.11.2010.

Glavašev omladinac.Kovačević.Bubalo je Glavašev pionir.

OB
-obrisani-
06:56 14.11.2010.

Ovako izgleda kada, KLOŠARI I \"NIKOGOVIĆI\", postanu \"Vlast\"!!! A, takvih je, u RH, 99%!!!!!! Ove, \"hohštaplere\", na žalost, poznajem--osobno!!!!! Glavašev i , Tuđmanov, \"pionir\", koji su, grad \"doveli do...prosjačkog štapa\"!!! Tako da , ovaj čin, samo potvrđuje, moje, teze....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije