Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prekinuo blokadu

Diktator Kim Jong-il otišao u inozemstvo nakon četiri godine

kim
AFP/Pixsell
03.05.2010.
u 12:30

Ovo je prvo putovanje komunističkog diktatora u poljednje četiri godine, i to u trenutku kad rastu tenzije na Korejskom poluotoku

Specijalni vlak sjevernokorejskog predsednika Kim Jong-il  ušao je u Kinu. Ovo je prvo putovanje komunističkog diktatora u poljednje četiri godine,  i to u trenutku kad rastu tenzije na Korejskom poluotoku.
Vlak ide prema  lučkom gradu Dalianu na istoku Kine a zatim će se najvjerojatnije uputiti u Peking.  Kim Jong-il je posljedne putovanje u inozemstvo imao prije četiri godine kada je također posjetio Kinu. 

Ključne riječi

Komentara 4

KU
kukuriku
13:47 03.05.2010.

..a, dali je i on, odputovao sa Plavim-Vlakom ??

ČO
čombe
13:12 03.05.2010.

Ide dečko malo u šoping ...

RA
rane312
14:01 03.05.2010.

Al ce ovog decka Lucifer vrtit sa zadovoljstvom na raznu...:))))))))))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije