Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pješak preminuo

Detalji užasa u centru Karlovca: 'Čovjek je prelazio cestu mimo pješačkog, policajac na motociklu napravio je salto'

Karlovac: Policajac na motoru naletio na pješaka i usmrtio ga
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/7
13.11.2023.
u 19:37

Policajac je ozlijeđen i prevezen je u bolnicu, a počeo je i očevid Županijskog državnog odvjetništva u Karlovcu.

Poginuo je pješak u središtu Karlovca, u Mačekovoj ulici u ponedjeljak oko 17 sati, u prometnoj nesreći u kojoj je sudjelovao policijski djelatnik na službenom motociklu za obavljanja službe i koji je ozlijeđen, javila je Policijska uprava karlovačka. Policajac je ozlijeđen i prevezen je u bolnicu, a počeo je i očevid Županijskog državnog odvjetništva u Karlovcu.

Konobarica obližnjeg kafića Petra Matan je rekla Hini da je vidjela nesreću koja se dogodila kada je pješak prelazio cestu mimo pješačkog prijelaza, a na njega je naletio policajac na motociklu, koji je "napravio salto".

"Vidjela sam motor u zraku", rekla je.

VEZANI ČLANCI:

Dodala je da je svakodnevna praksa da se cesta na takav način prelazi s obzirom na to da je pješački prijelaz udaljen desetak metara. Gost kafića Ivan Krkljuš je naveo da je medicinski tehničar i da je prvi priskočio u pomoć, a da su ostali gosti kafića odmah zvali hitnu medicinsku pomoć koja je vrlo brzo i stigla.

"Prišla je i još jedna žena koja je rekla da je bolničarka. Pješak je imao bilo i disao je, ali agonalno. Kad je došla hitna medicinska pomoć, okrenuli su ga na leđa, otvorili dišni put i uveli u vozilo", rekao je te dodao je policajac bio vidno u šoku.

Policija je najavila da će izvijestiti o rezultatima očevida.

VIDEO: Uzorci krvi i urina stižu u Zagreb na analizu, Olujić: 'Banožićeva kazna ovisi o nizu faktora'

Komentara 18

NO
Nostromo
20:25 13.11.2023.

Brz oporavak policajcu, a pješacima želja za većim opreuom tijekom prelaska prometnica bilo van ili na pješačkom prijelazu, jer se ponašaju bahato i s uvjerenjem da oni uvijek imaju prednost, i prelaze preko prometnice iako je vozilo udaljeno od pješačkog prijelaza koji metar. No pješaci su uvijek u prednosti prolaza ne ovisno može li vozilo sigurno zaustaviti prije same nesreće. Po gotovo se to odnosi i na mlade sa raznoraznim slušalicama pokrivenih ušiju, i naravno glasnom muzikom.

CH
chemica
22:30 13.11.2023.

A tek ovdje po Zagrebu...Na semaforu pješacima crveno, stoji njih desetak, pristojno kako treba, ali eto dva genijalca zbog kojih moraš stati da ih ne ubiješ. I još se ide svađati s tobom jer si mu opsovao sve po spisku. Ti si nekulturan! Bezobrazan! A policije nigdje...

DU
Deleted user
22:08 13.11.2023.

Oduvijek me je fasciniralo kako neki čitatelji pročitaju samo naslov i, ponekad, nesuvislu clickbait polurečenicu podnaslova i onda komentiraju i prosipaju bisere pred nas ostale porcos-čitatelje koji smo pročitali cijeli članak. Nostromo je u pravu, neki pješaci stvarno prelaze cestu kao muhe bez glave.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije