Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
očevid u tijeku

Strava u Karlovcu: Policajac na službenom motociklu naletio na pješaka, preminuo je

Karlovac: Policajac na motoru naletio na pješaka i usmrtio ga
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/8
13.11.2023.
u 18:57

Od zadobivenih ozljeda u prometnoj nesreći pješak je smrtno stradao, a policijski službenik je ozlijeđen i prevezen u zdravstvenu ustanovu.

Danas, oko 17 sati u Karlovcu u Ulici Vladka Mačeka dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovao policijski službenik sa službenim motociklom za vrijeme obavljanja službe, dok je drugi sudionik muška civilna osoba u svojstvu pješaka, izvijestila je karlovačka policija.

Od zadobivenih ozljeda u prometnoj nesreći pješak je smrtno stradao, a policijski službenik je ozlijeđen i prevezen u zdravstvenu ustanovu.

U tijeku je provođenje očevida kojim rukovodi Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu. Po završetku očevida obavijestit ćemo javnost o točnim okolnostima nastanka ovog nesretnog događaja, poručuju iz policije.

VEZANI ČLANCI: 

Video: Uzorci krvi i urina stižu u Zagreb na analizu, Olujić: 'Banožićeva kazna ovisi o nizu faktora'

 

 

Komentara 7

AR
art1
19:01 13.11.2023.

Već vidim komentare, da će sad po policiji sve i svašta.. No sigurno nije ovaj namjerno, nek se utvrdio što je bilo. Poginuli počivao u miru, a policajcu želim oporavak, jer vjerujem da je sad u velikom stresu.

KU
Kujttim
19:08 13.11.2023.

Postoji fotografija na Index.hr, sudeći po toj fotografiji, pješak nije smio biti na tom mjestu. Sućut obitelji poginulog, no mislim da je ovo nepromišljenost pješaka. Za sve ostalo - pokazati će istraga.

KU
Kujttim
19:14 13.11.2023.

Ako je policajac pokupio pokojnika na pješačkom prijelazu, u zoni gdje je ograničenje brzine kretanja na 30 km/h, onda to nikako nije dobro za policijskog službenika???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije