Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVRATAK TITA U KUMROVEC?

Desnica protiv, ljevica za: Skandalozno je da u Beogradu najavljuju progon mrtvog tijela i da Tita žele zamijeniti četnicima

04.04.2024.
u 14:05

Podsjećam da je svojevremeno postojala ideja da se Josipa Broza pokopa i na Brijunima, kaže Ivan Jakovčić, kojemu je ideja o preseljenju iz Kuće cvijeća u Kumrovec zanimljiva. Načelnik Kumrovca Robert Šplajt pak veli da bi rado primili Titove posmrtne ostatke: Nikada mi u Kumrovcu nismo zazivali povratak komunizma, ali na Tita gledamo kao na naš brend

Komentara 32

NA
našegorelist
14:17 04.04.2024.

Srbi bi monstrumu morali napraviti zlatni kip jer je omogućio srbima da koloniziraju Hrvatsku, pljačkaju, masovno ubijaju hrvatski narod, stočnim vagonima su dovozili srbe diljem Hrvatske da nas posrbe.

Avatar Jopa
Jopa
14:18 04.04.2024.

Za takvog masovnog zločinca nema mjesta u Hrvatskoj.

Avatar Idler
Idler
15:09 04.04.2024.

A jel bi tak vrnuli i oneg drugeg iz Madrida, pitam za kumeka ?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije