Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uz more u Lozici

Dariju Srni i njegovoj supruzi prijeti kazna zbog gradnje vile: Inspekcija potvrdila nepravilnosti

Darijo Srna
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/4
10.11.2023.
u 11:40

Inspektori su bili na terenu te utvrdili kako je došlo do rasipanja iskopnog materijala prema pomorskom dobru

Zbog gradnje vile s bazenom, nogometašu Dariju Srni prijeti kazna. Naime, Darijo Srna i njegova supruga grade kuću i otvoreni bazen na lokaciji uz more u Lozici, u Dubrovniku. No, kako piše Dnevnik Nove TV, lučka inspekcija dobila je prijavu zbog pomorskog dobra ispod gradilišta.

Sporan je dio na pomorskom dobru, a prijavitelji tvrde da je dio građevinskog materijala završio u moru. Inspektori su bili na terenu te utvrdili kako je došlo do rasipanja iskopnog materijala prema pomorskom dobru. 

Za nasipavanje mora i odlaganje materijala na morsku obalu i u more kazne su od tisuću do 130.000 eura, ovisno o prekršaju i plaća li ih fizička ili pravna osoba.

VEZANI ČLANCI:

VIDEO U Našicama spalili 3 tone droge balkanskog kartela

Komentara 10

TU
tuzibaba
12:17 10.11.2023.

tko mu je kriv što nije DUBROVČANIN, sve kuće na tom potezu su prisvojile pomorsko dobro za sebe pa čak su prisvojili i teren pored magistrale koji pripada Hrvatskim cestama.Da je DUBROVČANIN i u HDZeu nitko ne bi ni spomenuo navedeni događaj

PV
prcko.vita
15:59 10.11.2023.

Ustvari Dario se dugo vremena dvoumio dal' da gradi vilu u Iloku, Vukovaru, Slavonskom brodu, Koprivnici ili Čakovcu, na kraju je ipak odabrao obalu i more iz samo njemu poznatih razloga.

SA
sanikol
17:53 10.11.2023.

Nevjerojatan naslov. Kazna zbog gradnje vile!! (valjda bespravne gradnje) a kad tamo zbog rasipanja kamenog materijala na pomorskom dobru. Inaće za vilu s bazenom ima građevinsku dozvolu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije