Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
očekuju se imena ministara

U tijeku sjednica Predsjedništva HDZ-a: 'Sutra očekujemo civiliziranu raspravu'

Predsjedništvo HDZ-a
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
21.01.2016.
u 09:20

Nakon sjednice Predsjedništva predviđene su izjave za medije, a očekuje se da će se danas tijekom dana predstaviti svi ministri

HDZ održava sjednicu Predsjedništva stranke koja je počela oko 9 sati. Na ulasku u sjedište stranke novinarima je kratku izjavu dao Gordan Jandroković koji se osvrnuo na sutrašnju sjednicu Sabora.

– Od njih smo svašta vidjeli, ali nadamo se da će biti dovoljno dostojanstva. Očekujemo konstruktivnu i civiliziranu raspravu i očekujemo da će naši politički suparnici biti na toj razini – rekao je Jandroković.

Nakon sjednice Predsjedništva predviđene su izjave za medije. Mandatar Tihomir Orešković održat će konferenciju za novinare u 12 sati na kojoj će se, očekuje se, doznati imena budućih ministara vlade koju sastavlja.

Također, danas bi u popodnevnim satima Most i HDZ trebali potpisati reformski sporazum.

I sinoć su u HDZ-u su imali nekoliko dilema oko ministarskih pozicija koje su trebali riješiti do navečer. Najveće dileme odnosile su se na Ministarstvo zdravstva, a nakon sinoćnjeg sastanka s Mostom dr. Ante Ćorušić, čovjek koji je spojio šefa HDZ-a Karamarka i mandatara Oreškovića, definitivno nije kandidat za ministra u tom resoru. Tko su mogući ministri u vladi Tihomir Oreškovića pročitajte OVDJE.

Podsjetimo, na sutrašnjoj sjednici Sabora mandatar Tihomir Orešković bi trebao biti potvrđen za premijera te će održati inauguracijski govor koji, kako smo pisali, neće biti klasičan. Orešković će svoje glavne ciljeve i mjere nove vlade, kao i svoje ministre i potpredsjednike u Vladi predstaviti power point prezentacijom.

>> Napeti pregovori Mosta i HDZ-a: Otkrivamo tko su mogući ministri u vladi Tihomira Oreškovića

>> Orešković u Saboru neće održati klasičan govor: Ovo su 2 razloga za takvu prezentaciju!

Komentara 7

PR
Prdomet
09:36 21.01.2016.

Gospodine Karamarko nije vam lako! Gospodin Ante Corusic je vrhunski strucnjak u svojoj struci i veliki domoljub, ali zahvaljujuci MOST-u izgubili smo pravog covjeka! Treba nekoga uhljebiti!

AT
Atomikbomb5
09:45 21.01.2016.

Glumacka akademija ide u stecaj.na sceni su novi glumci sa funkcijama....ma ajde vise svrsite s time,pa sve vec znate a glumite da nemate pojma,zavrsite vise rasipati novac gladnog naroda i pocnite radit.a nista nebi bilo cudno da i kad se na kraju dogovorite ne odete na zasluzeni odmor,sram vas i stid bilo

Avatar germanikus
germanikus
09:27 21.01.2016.

Koliko se dogovaraju blago nama ...samo da ne bude ,,treslo se brdo rodio se miš,,...a meni osobno sve to nekako sugerira na taj ishod!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije