Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZVIŽDAČICA IZ KUTINE

Cvrtila: Babić i ostali su protiv mene podnijeli 9 kaznenih prijava. Ne znam što reći

Zagreb: Adrijana Cvrtila
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/2
29.12.2021.
u 23:17

Zamislite samo da idem 3 puta po svakom kaznenom postupku na Općinski sud u Sisak to je bar 27 odlazaka na kazneni sud, napisala je

Protiv mene je podneseno devet kaznenih prijava za klevetu, objavila je na svom Facebook profilu bivša direktorica Eko Moslavine Adrijana Cvrtila nakon čijih su istupa u javnosti uhićeni gradonačelnik Kutine Zlatko Babić, kao i još tri poduzetnika. 

Podsjetimo, Cvrtila je bila smijenjena jer je javno progovorila o nezakonitim radnjama koje se odvijaju unutar Eko Moslavine. Tri mjeseca nakon njenih istupa, gradonačelnik je uhićen uz još troje osoba, među kojima je i donedavni predsjednik kutinskog Gradskog vijeća Davor Kljakić, te im je određen istražni zatvor. 

Cvrtila se ponovno oglasila, a njenu objavu prenosimo u cjelosti:

''OVO JE SRAMOTA HRVATSKE!

Upravo sam utvrdila da je protiv mene podneseno 9 kaznenih prijava po članku 149 stavku 1.i 2. Kaznenog zakona za kazneno djelo klevete. Gradonačelnik Kutine je podnio 6 kaznenih prijava, a jednu bivši predsjednik Vijeća, jednu potpredsjednik Gradskog vijeća i jednu bivši oporbeni vijećnik.

Ovo je doista sramotno i poražavajuće za sve ljude koji se bore protiv korupcije i nepravde. Zamislite samo da idem 3 puta po svakom kaznenom postupku na Općinski sud u Sisak to je bar 27 odlazaka na kazneni sud. Doista obeshrabrujuće!

Ne znam što reći, a akteri su u istražnom zatvoru, a kazneno su me prijavili za KLEVETU!?!?'' - napisala je. 

>> VIDEO Evo što se sve stavlja na teret osumnjičenom kutinskom gradonačelniku Zlatku Babiću i još trojici

Komentara 1

SL
slavenZadravec
07:52 30.12.2021.

Zviždače bi trebalo zakonski puno bolje zaštititi jer su najbolji dio svakog društva. Ogromna većina se priklanja konformizmu i pušta zlo(upotrebe) da radi svoje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije