Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOVOR U SABORU

Čudesan talent Mirele Ahmetović: U Prkačinovu govoru čula velika slova!

Zagreb: Sabor o stanju okoliša u Republici Hrvatskoj
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
23.03.2023.
u 08:18

Ahmetović ne samo da je pala pod Prkačinov utjecaj, što očito nije bila svrha njegova govora, nego je nesvjesna svojih iznimnih sposobnosti očito umislila da bi i predsjednik Hrvatskog sabora trebao prepoznati velika slova u govoru

Što se dogodilo inače britkoj saborskoj zastupnici Mireli Ahmetović!? Objavila je tweet s isječkom govora Ante Prkačina u Hrvatskom saboru u kojem se on retorički pita postoje li dva Andreja Plenkovića "u ovoj našoj nezavisnoj državi Hrvatskoj". Ahmetović je komentirajući taj "inkriminirajući" dio Prkačinova govora otkrila svoj čudesan talent. I pučkoškolci znaju pisati velika slova, ali tko poput nje, kad joj je ćeif, zna i čuti velika slova!

Naime, "ključni" dio Prkačinova govora privela je svrsi pretvorivši ga u homonim kako bi onda mogla zakucati s komentarom: "Sve ovo vrijeme bila sam uvjerena da sjedim u najvišem predstavničkom tijelu Republike Hrvatske, a ne NDH. Danas me demantirao zastupnik Prkačin. A predsjednik Sabora ni da trepne. Možda i on tako misli, usprkos preambuli Ustava da je RH nastala "nasuprot proglašenju NDH".", podijelila je zastupnica Ahmetović sa svima svoju verziju "car je gol".

Gordan Jandroković stvarno se držao poput sfinge baš kao da je Prkačin govorio o našoj nezavisnoj državi Hrvatskoj. Ahmetović ne samo da je pala pod Prkačinov utjecaj, što očito nije bila svrha njegova govora, nego je nesvjesna svojih iznimnih sposobnosti očito umislila da bi i predsjednik Hrvatskog sabora trebao prepoznati velika slova u govoru. S takvim talentom u Titovoj Jugoslaviji daleko bi dogurala. U tim suptilnim vremenima kad su riječi znale biti i te kako teške režim je osobito cijenio takve sa super-uhom. Sve ovo vrijeme bili smo uvjereni da više ne moramo paziti na skrivena značenja, istoznačnice i ine verbalne zamke, ali stotinjak "lajkova" na objavu kao iz udbaških vremena, nas je demantiralo. A nitko da trepne.

>> VIDEO Zastupnica SDSS-a poderala u Saboru sliku 'Serbian family tree': Ona pripada u smeće!


 

Komentara 15

NE
neutrin0
08:29 23.03.2023.

Nego, reci ti nama kako ide prosvjed protiv LNG terminala i za više ovisnosti o ruskom plinu? 🤣

Avatar spremno zidam
spremno zidam
10:13 23.03.2023.

Hrvatska jest država i jest nezavisna, a kome smeta - neka pati.

PA
Pahor
08:51 23.03.2023.

Nista cudno. Ona cuje i kako trava raste.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije