Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
siguran u oporavak

Chavez unatoč recidivu tumora spreman ostati na vlasti

Lakersi slave
05.03.2012.
u 08:28

Chavez je potvrdio da mu se vratio tumor koji mu je i prije dijagnosticiran te kako mu je potrebno liječenje

Venezuelski predsjednik Hugo Chavez potvrdio je da mu se vratio tumor i kako će se podvrgnuti zračenju nakon odstranjivanja još jednog tumora. Dodao je da nije bilo nikakvih naznaka da je tumor metastazirao.

Tijekom televizijski prenošenog sastanka s članovima kabineta na Kubi, javlja Reuters, Chavez je potvrdio da mu se vratio tumor koji mu je i prije dijagnosticiran te kako mu je potrebno liječenje.

O tumoru je progovorio na kraju 90-minutnog obraćanja Venezuelcima na javnoj televiziji. Unatoč recidivu bolesti naglasio je da je siguran u svoj oporavak te je nakon toga ispričao nekoliko šala i potpisao nekoliko državnih dokumenata.

Chavez i nakon 13 godina na mjestu predsjednika Venezuele želi ostati na vlasti što će pokušati učiniti reizborom na predsjedničkim izborima u listopadu. Ipak, njegovi zdravstveni problemi izazvali su sumnje u njegovu mogućnost vođenja predizborne kampanje te sposobnost vođenja države u sljedećem šestogodišnjem mandatu. U svom obraćanju naciji nije najavio kada će se vratiti u Venezuelu.

Ključne riječi

Komentara 1

ZO
zook
10:22 05.03.2012.

hajd se oporavi legendo, nedaj kriminalcima da pljačkaju narod

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije