Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Misterij

Chavez se pojavio na kubanskoj televiziji da pokaže kako je zdrav

chvez
Reuters
29.06.2011.
u 09:59

Nove snimke prikazuju Chaveza koji djeluje jako dobro, odjeven u trenirku u bojama zastave Venezuele, te u živahnom razgovoru s kubanskim čelnikom Fidelom Castrom

Kubanska državna televizija u utorak navečer emitirala  je nove snimke na kojima je predsjednik Venezuele Hugo Chavez. Nove snimke prikazuju Chaveza koji djeluje jako dobro, odjeven u trenirku u bojama zastave Venezuele, te u živahnom razgovoru s kubanskim čelnikom Fidelom Castrom. Na kubanskoj su televiziji rekli kako su snimke novijeg datuma, odnosno da su napravljene u utorak.

Snimke Chaveza i Castra bile su glavna vijest na kubanskoj državnoj televiziji, a izvjestitelj je opisao susret kao "bratski", dok istodobno nisu dane nikakve pojedinosti o zdravstvenom stanju predsjednika Venezuele.

Chavez se u posljednjih dvadesetak dana,  otkako je 10. lipnja operiran na Kubi, uopće nije pojavljivao u javnosti,  što je potaknulo špekulacije o njegovu zdravstvenom stanju.

Ključne riječi

Komentara 17

OB
-obrisani-
10:44 29.06.2011.

viva la revolution....viva fidel...viva chaves.....

Avatar trunchbull
trunchbull
10:48 29.06.2011.

Viva Fidel! Viva Raul! Viva Chavez! Viva la Revolution!

Avatar Sor@n
Sor@n
10:48 29.06.2011.

Kavez.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije