Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JUBILARNI 30. TURNIR
Povratak na članak

Cappelli: Ne moramo se boriti niskim cijenama

Ministar turizma smatra da su manifestacije raznih karaktera način na koji Hrvatska može konkurirati drugim zemljama

Komentari 23

TT
tTony
04:33 11.06.2019.

Mislim da ovaj nema veze sto prica unistit ce jos ovo malo turizma neka pogleda sto Turska i Grcka nude .

VL
PA
PainKiller
00:27 11.06.2019.

Hrvatski turizam nema ništa osim lijepe prirode i čistog mora. Ponuda je nikakva, a cijene previsoke s obzirom na uslugu. Neće se moći zauvijek tako, pregaziti će nas konkurencija.

VL
TO
torente
06:16 11.06.2019.

Turska 1600 kn za jednu osobu polupansion, hotel 4 zvjezdice s avionm iz Zg a. Rijeka - Brac ili Hvar za 1600 kn ne mozes stici ni do otoka s autom, a kamo li platit smjestaj ili nesto drugo.

VL
Avatar El-Delinquente
El-Delinquente
09:27 11.06.2019.

Imamo mi milijun gresaka u turizmu. Ipak imamo i sto ponuditi. Turska i Grcka su kao Lidl, sve jeftino posebno Turska ali kvalitet je upitan. Grci su kao narod lazni i antipaticni tako da normalni turist sa normalnim Hrvatima dobro izlazi na kraj ( tu ne mislim na antife i Torcidase koji su svjesno od jugokrugova uzgajani za agresivno i barbarsko ponasanje da bi napravili sto vise stete)

VL
Avatar Kastelan
Kastelan
06:23 11.06.2019.

"Ne moramo se boriti niskim cijenama"......Ima pravo ministar. Trebamo ih povisiti još najmanje 1000%, što objektivna vrijednost zraka i mora koje turisti dobivaju i je, pa neka turisti svoje prljave, imperijalističke eure i nešto funti, franaka i dolara nose Turcima,, Grcima, Španjolcima, Bugarima,,,,,,,,,,,,,, Zašto bi zagađivali naše more i zrak, kad mogu od navedenih i nenavedenih. Uostalom, nije sve u novcu - tako oduvjek govore oni koji ga imaju pa tako i ministar. Još ne bi bilo loše da od turista koji bi ipak nekim čudom ljetovali u Hrvatskoj, zatražimo da svoje novce pošelju u Hrvatsku, a da oni osobno ne dolaze.

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
01:44 11.06.2019.

Ministarski Apostol Gari je potpuno u pravu. Turistima treba derati kožu. Tako zbog upeterostručene cijene veza nautičari obilaze oko Lijepe naše kao djavo oko križa. Tko deranje kože voli, neka u Lijepu našu izvoli. Naše vjerodomoljubne ZNA SE vlasti i poslovnjaci su uspjeli do sada uništiti industriju, poljoprivredu dovesti do izdisaja, a dat će naš Hrvatski Bog, doći će na red i turizam.

VL
YU
YuBastards
06:52 11.06.2019.

Kakvu mi gastronomsku ponudu nudimo turistima? Pricamo o nekakvog bogatstvu hrv kuhinje a zapravo se svodi na cevape. Ne moras niti traziti jelovnik kada jednom posjetis hrvatski restoran..u svakom iducem ponuda je ista! A prljavstina..cjenici poderani, ofucani, nazivi jela i pica neispravno napisani (da,tesko je otici na Google i u minuti provjeriti kako se nesto pise,bolje je ustediti vrijeme i sramotiti se pred stranim turistima), posudice za sol i papar sve masne.. Imamo Najvise cijene,a najnizu kvalitetu i nivo ponude. Odes u Sloveniju i tamo dozivis takav red, cistocu i organiziranost njihovih turistickih atrakcija. A da se ne prica o Italiji..S tim zemljama granicimo i tako bi bilo lako ugledati se na njih. Ali ne..nasi vole uciti od Gorih od sebe jer se tada osjecaju mocno u svojoj jadnoj kozi i praznoj glavi.

VL
Avatar Foton
Foton
02:34 11.06.2019.

pa zapadnoeuropskim i americkim turistima Hrvatska sigurno nije skupa. A osim toga priroda, cistoca i samoca koju mozete imati ako isplovite camcicem nekih milju, dvije od guzvi vise nigdje ni ne postoji.A ako zelis "sadrzaje", idi u Opatiju ili Las Vegas. A osim toga 95 % obale je prazno i slobodno. Gdje jos ima toga? Za razliku od mnogih drugih stvari, turizam nam stvarno vrijedi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.