Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povodom rođendana

Čačić dobio neobičnu čestitku od HNS-ovca kojeg je nazvao 'dečkom koji je prodavao paradajiz'

Leverić i Čačić
Foto: Facebook/Pixsell
10.05.2019.
u 20:59

HNS-ov kandidat za nadolazeće europske izbore Alen Leverić odgovorio je županu Varaždinske županije...

HNS-ov kandidat za nadolazeće europske izbore Alen Leverić odgovorio je šefu Reformista Radimiru Čačiću koji ga je nedavno prozvao da je 'dečko koji je u Istri prodavao paradajiz'.

– HNS je u kampanji za vijeća mjesnih odbora i za EU izbore stalno kritizirani od župana Čačića, a o njegovom vulgarnom primitivizmu prema meni nemam sto reći. Ali kako sam ja čovjek koji je europski orijentiran, koji je potpuno pozitivan i koji je cijelu ovu kampanju radio na pozitivnim načelima, bez vrijeđanja, s konkretnim projektima, programima i idejama, ne vrijeđajući niti jednu političku opciju, niti jednu stranku, nit jednog čovjeka, tako ću nastaviti i sutra – objavio je na Facebooku Leverić i nastavio:

– Županu Čačiću je sutra rođendan. Pripremio sam mu jedan lijep poklon – istarske rajčice iz Valture, ginko forte tablete jer vidim da je počeo zaboravljati te bučino ulje koje je vrlo zdravo i u njegovim će mu godinama vrlo dobro doći. Iskreno mu želim dug i uspješan život, a za dvije godine kada ide u političku mirovinu voljan sam mu pomoći s informacijama kako se sade i tretiraju rajčice jer nijedan posao nije sramotan.

Komentara 2

Avatar Glina74
Glina74
04:26 11.05.2019.

Dok je Leverić prodavao paradajze po ISTRI a ti ČAČIĆU si UBIJAO ljude po MAĐARSKOJ za koje nisi bio advekatno kažnjen i sada se ti ČAČIĆU još javljaš ;;;; bolest,,,,,

IV
Ivicazgb
23:11 10.05.2019.

Kako se zove mali čačić??? (Dječačić ;)))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije