Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEĆE BITI POTREBAN PRISTANAK RODITELJA

Britanija radi planove za cijepljenje djece od 12 do 15 godina

Zagreb: U Domu sportova cijepljenje bez naručivanja prvom dozom Pfizera
Sanjin Strukic/PIXSELL
26.08.2021.
u 07:12

Ministarstvo zdravstva priopćilo je kako još nije donesena odluka o uvođenju cjepiva za djecu od 12 do 15 godina.

Britanska Nacionalna zdravstvena služba (NHS) izradila je planove za početak cijepljenja djece od 12 do 15 godina, od prvog tjedna kada se vrate u škole, izvijestile su u srijedu novine The Telegraph.

Zdravstveni dužnosnici rekli su da djeci neće biti potreban pristanak roditelja za cijepljenje prema programu cijepljenja u školama, dodaje se u izvješću.

Povjerenstvima NHS-a rečeno je da se pripremaju za "moguće uvođenje programa cijepljenja za zdravu djecu od 12 do 15 godina od 6. rujna", navodi se u novinama pozivajući se na e-poštu koju su poslali područni uredi NHS-a u Engleskoj.

Ministarstvo zdravstva priopćilo je kako još nije donesena odluka o uvođenju cjepiva za djecu od 12 do 15 godina.

Komentara 15

DU
Deleted user
10:03 26.08.2021.

Zadnji puta kada se to uvelo, bilo je u 3. Reichu...

Avatar Dokman
Dokman
08:31 26.08.2021.

Samo pokušajte to napraviti... djecu ne dirajte ako ne želite rat!!!

WE
weAreCro
12:19 26.08.2021.

A zasto brisete komentare koji su pristojni i po pravilima komentiranja? Sami sebi ratite vecu stetu i potvrdujete da vam cilj nije objektivno izvjestavanje javnosti vec kreiranje javnog mnijenja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije