Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Anketa otkriva trendove na desnici

Brige za HDZ: Pad rejtinga DP-a i rast Mosta, Karamarkova lista...

02.10.2023.
u 21:10

Anketa o popularnosti stranaka otkriva trendove na desnici o kojima ovise izborne pozicije

Komentara 34

DU
Deleted user
23:12 02.10.2023.

HDZ ima 35% minimalno Možete piskarati koliko hoćete SDP i nemožemo zajedno nemaju 20%>

Avatar Maks
Maks
23:48 02.10.2023.

Karamarko je 15 puta pobjedio Milanovica. On nikad nece stetiti HDZu , ako se kandidira onda za predsjednika drzave. Do Pobjede

Avatar Le-Freak
Le-Freak
22:50 02.10.2023.

Karamarko je konzervativniji od Plenkovićs. Meni to odgovara kao i što mi Zekanović odgovara. Znači domoljubni konstruktivni ljudi desno od centra. Oni u koaliciji sa HDZom mogu nešto pokrenuti. Samo Mostu ne dati ni da se približi na 10 milja! Most je destruktivna skupina nesposobnjakovića koji uopće ne znaju razlikovati dobro i zlo. Oni aktivnije rade za jugo-ljevicu nego što su ikada radili za Hrvatsku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije