Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obiteljski biznis

Brat i sestra iz Stupnika preprodavali heroin

heroin (1)
Foto: PUZ
1/3
11.06.2010.
u 12:17

U jastuku stražnjeg sjedala pronađen je paket ispunjen sa 250 grama heroina, a u suvozačevim vratima pronađen je paketić u kojem je bio gram iste droge.

ZAGREB - A. D. (40) i njegova sestra A. D. (31) privedeni su istražnom sucu Županijskog suda u Zagrebu zbog osnovane sumnje da su zlorabili drogu. Zagrebačka je policija od brata i sestre zaplijenila ukupno 261 gram heroina.

Devetog lipnja u kasnim večernjim satima u Lučkom na izlazu s autoceste Rijeka - Zagreb u redovitoj kontroli zaustavljeno je osobno vozilo u kojem su se nalazili 40-godišnjak i 31-godišnjakinja. Temeljem sudskog naloga sutradan je vozilo pretraženo i u jastuku stražnjeg sjedala pronađen je paket ispunjen sa 250 grama heroina, a u suvozačevim vratima pronađen je paketić u kojem je bio gram iste droge.

Dodatnih 9,8 grama te opojne droge pronađeno je pretragom obiteljske kuće u Stupniku koju koriste brat i sestra. Policija je pronašla još i digitalnu vagu za precizno mjerenje težine i veću količinu laktoze namijenjene miješanju s heroinom.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su od nepoznate osobe iz Istre nabavljali veće količine heroina, koji su zatim vagali i prepakiravali u kući u Stupniku te preprodavali krajnjim konzumentima na području grada Zagreba.

Vrijednost zaplijenjene droge na ilegalnom zagrebačkom narkotržištu u uličnoj preprodaji bila bi veća od 100.000 kuna.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije