Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Đakovo

Glavaš: Ni lijevi ni desni neće moći sastaviti Vladu bez HDSSB-a

Branimir Glavaš
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
06.11.2015.
u 07:33

HDSSB se, naglasio je, neće priklanjati ni lijevoj ni desnoj političkoj opciji sve dok predsjednica Republike ne proglasi izborne pobjednike

Ni jedan blok, ni lijevi ni desni, neće moći sastaviti Vladu bez HDSSB-a i tu šansu nećemo propustiti zbog Slavonije, poručio je u četvrtak navečer s predizbornog skupa u Đakovu utemeljitelj HDSSB-a i nositelj liste te stranke za IV. izbornu jedinicu Branimir Glavaš

Dosad smo se uvijek nalazili u sendviču i nismo uspjeli biti jezičac na vagi kako bi nas respektirali vladajući. Sada svi prognoziraju tijesne rezultate između obiju strana pa nijedan blok, ni lijevi ni desni, neće moći sastaviti vladu bez HDSSB-a i tu šansu nećemo propustiti zbog Slavonije, poručio je Glavaš.   

HDSSB se, naglasio je, neće priklanjati ni lijevoj ni desnoj političkoj opciji sve dok predsjednica Republike ne proglasi izborne pobjednike.   

Prema Glavaševim riječima, prepuna dvorana u kojoj je održan predizborni skup HDSSB-a za grad Đakovo najavljuje izvrstan rezultat te stranke. Iz ove prepune dvorane odašilje se samouvjerenost i snažna poruka da je HDSSB stranka svih Slavonaca i Baranjaca, stranka našeg zavičaja, naše domovine Hrvatske, rekao je.  

Nerazumijevanjem parlamentarne većine u nekoliko zadnjih mandata, neovisno o tome je li ta većina bila ljevica ili desnica, nikada se nije uspjelo nametnuti da se raspravlja o siromaštvu u kojem je Slavonija već četvrt stoljeća, a nije se nametnulo jer su zastupnici HDSSB-a bili u manjini, u opoziciji, istaknuo je Glavaš, poručujući kako je HDSSB naučio posao vođenja politike u Saboru, između lijeve i desne opcije.

>> Glavaš i Vulin kao agenti iz Men in Black

>> Vojislav Stanimirović: Nećemo surađivati s koalicijom u kojoj je Branimir Glavaš

Komentara 24

BU
Bulaba
07:58 06.11.2015.

Glavaš je postao opasno smiješan lik. Lik koji je sam sebe politički pojeo podržavši Josipovića na predsjedničkim izborima, a sad dogovorivši se s Milanovićem oko tzv. tehničke podrške najgoroj vladi u povijesti Hrvatske i petoj najgoroj vladi na svijetu, a sve u osobnom interesu odbacivanja optužnice protiv sebe. Znam da neki još misle da se kod Glavaša nikad ne zna i da uvijek iziđe kao pobjednik, ali ti isti zaboravljaju da kad se netko jednom proda, zauvijek ostane prodan. Inače je koalicija SDP-HDSSB nešto najgore što se Slavoniji dogodilo valjda od provale Turaka: u Osječko-baranjskoj županiji je od 2012. do 2014. izgubljeno najmanje 11% svih radnih mjesta, svako deveto radno mjesto, daleko najviše od svih županija. U tom periodu predsjednik je bio Josipović, premijer Milanović, župan Šišljagić, a dožupan taj Kraljičak kojeg sada guraju za ministra poljoprivrede. I ne mogu vjerovati da postoji i jedan slavonac koji bi još jednom podržao tu kataklizmičnu suradnju HDSSB-SDP osmišljenu isključivo u interesu Glavaševog spašavanja. Eto, baš me zanima, koju bi opciju izabrao Glavaš kad bi se ista dstavila pred njega: otvaranje 1000 radnih mjesta u Slavoniji, ili da DORH odbaci optužnicu protiv njega? Možete li biti sigurni da ne bi odabrao drugu opciju? Ne možete, i to bi vam trebalo biti dovoljno.

Avatar Bruno
Bruno
10:44 06.11.2015.

Nije tako davno kad je HDSSB Milanovicu nudio Lex Perkovic u zamjenu za regije, Milanovic odbio rekao : To s regijama je opasno, i on je "nacionalno svjesniji" od HDSSBa !! Prije tri i po godine Glavas je izjavio da je Milanovic najbolji premijer ikada , prije 9 mjeseci HOS nazvao paravojskom , par mjeseci kasnije na RTLu pozvao Hrvate da ne glasaju za Kolindu nego za Josipovica , trguju oko cirilice u Vukovaru ... Branimir Glavas je otrovni Manipulator kojem nije mjesto ni u stranci ni u politici , jeste osudjen u montiranom procesu ali moglo mu se suditi radi ratnog profiterstva a pod zagonetnim okolnostima izginula je gomila Hrvata dok je on bio gospodar zivota i smrti u Slavoniji - tjesno suradjivao s Josipom Perkovicem tokom rata . Njegovo pozivanje na Franju Tudjmana je laz i demagogija , istina je da se prijetio Tudjmanu , pojavi li se u Slavoniji da ce ga tako nogom u Straznjicu da ce letiti do zagreba , promjenio se kad su ga uhapsili i odveli u Zagreb nedjelju dvije dana . Hrvatskoj ne trebaju politikanti poput Branimira Glavasa takve treba nogom u guzicu i potjerati zauvjek, psihijatriju , zatvor svejedno kuda, zastititi naciju od takvih..

DU
Deleted user
08:02 06.11.2015.

Ništa od vas!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije