Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Sve za školu! Saznajte kako najbrže opremiti školarca

Besz stresa u novu školsku godinu
Foto: Mondo.hr
PR
Autor
PR članak
11.08.2015.
u 07:00

Zaboravite na gužve u knjižarama i čekanje u dugim redovima jer vam Mondo.hr i ove godine osigurava kupnju školskih udžbenika na najjednostavniji i najbrži način.

Kupnja udžbenika u knjižari može potrajati satima, a često i danima dok ne prikupite sve naručene knjige. Na Mondo.hr kupnja udžbenika traje jednu minutu!

Trebate samo upisati naziv škole vašeg djeteta, razred koji će pohađati, a Mondo će vam izlistati sve udžbenike i radne bilježnice koje su mu potrebne prema službenom popisu škole, kao i sve omote koji odgovaraju izabranim udžbenicima. Ubacite ih u košaricu i kupnja je gotova.

Besplatna dostava kada vi to želite

Sada samo trebate pričekati da vam udžbenici stignu na kućnu adresu i to besplatno u terminu koji sami odaberete pa bezbrižno možete otići na godišnji odmor i dostavu dogovoriti nakon povratka s odmora. Besplatna dostava vrijedi za narudžbe udžbenika za 300 kn ili više te kompleta, a inače se naplaćuje 19,90 kn.

Uz knjige dobivate i darove

Uz svaku kupnju udžbenika za isti razred u iznosu od 400 kn ili više, na dar dobivate geometrijski set i tehničku olovku.

Platite do 12 rata beskamatno

Bez obzira na potrošeni iznos, na Mondo.hr-u udžbenici i sve ostalo mogu se kupiti na četiri načina: izravnom uplatom, svim karticama jednokratno ili kreditnim karticama do 12 mjesečnih rata (American Express i Diners te MasterCard i Visa Zagrebačke banke) ili pouzećem uz 200 kn predujma.

Odaberite sve potrebno za školu

Nakon što ste završili s nabavkom knjiga, svoje slobodno vrijeme ne trebate trošiti u šoping-centrima tražeći odjeću, obuću, torbu i ostalu opremu za školarce. Uz kupnju udžbenika ostvarujete i 10% popusta na kupovinu asortimana iz kategorije Škola koja sadrži sve potrebno za vaše školarce.

Sve informacije saznajte online na Mondo.hr ili nazovite besplatni telefonski broj 0800 44 68.

Želite prijaviti greške?