Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lista za Rijeku

Bez podrške predsjedničkim kandidatima, članove pozvali da glasaju po savjesti

glasanje
Danijel Kasap/PIXSELL
07.01.2015.
u 09:09

U priopćenju navode kako u devetoj godinu od svojega osnutka zadržavaju stranačku autonomiju neulaskom niti u takozvani lijevi, niti u desni blok

U drugom izbornom krugu Lista za Rijeku neće podržati nijednog predsjedničkog kandidata, ali poziva svoje članstvo, simpatizere i sve građane da izađu na izbore i glasaju po svojoj savjesti.

U priopćenju navode kako u devetoj godinu od svojega osnutka zadržavaju stranačku autonomiju neulaskom niti u takozvani lijevi, niti u desni blok i najavljuju da će se u budućnosti kao "lokalpatriotska i regionalistička organizacija koncentrirati na rješavanje stvarnih problema koji muče sve građane Rijeke i regije, prije svega pad životnog standarda, veliku stopu nezaposlenosti uz masovno iseljavanje mladih iz grada".

"Lista za Rijeku će u predstojećoj godini sudjelovati na parlamentarnim izborima s ciljem izbora riječkog regionalističkog zastupnika u Saboru uz nastavak promocije riječkog multikulturnog identiteta, zalaganja za gradsku i regionalnu autonomiju, borbu protiv korupcije te poticaje politici proizvodnje i poduzetništva, a sve kako bi se preokrenuli sadašnji negativni ekonomski, demografski i industrijski trendovi u gradu Rijeci i regiji", stoji u priopćenju.

>>'Predsjednička kampanja na pragu je sotonizacije i mesijanskih ideja'

>>HDZ organizira besplatni prijevoz autobusima na birališta u BiH

Komentara 2

RE
retfala
10:24 07.01.2015.

kako u Rijaci udaraju u srpske trube ne bih se čudio da se sutra Rijeka zova PEKA...

BJ
Bjelovar112
09:36 07.01.2015.

da Rijeka je specificna tuce harmonika u po Rijeke kolce igraju Vojko& company pa u Srbiji ne slave tak zestoko kao u Rjeci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije