Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svaki glas je važan

HDZ organizira besplatni prijevoz autobusima na birališta u BiH

Kolinda u Zadru
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/2
06.01.2015.
u 18:00

Da je svaki glas važan za pobjedu Kolinde Grabar-Kitarović, dokazuje i odlazak glavnog tajnika HDZ RH, Milijana Brkića u Mostar

Glavni tajnik HDZ-a RH Milijan Brkić u Mostaru je održao prošireni radni sastanak Izbornog stožera HDZ-a BiH, uoči 2. kruga predsjedničkih izbora u Hrvatskoj.

Na sastanku u Domu HDZ-a dogovorena su rješenja kojima sestrinske HDZ stranke osiguravanju uvjete za što veću izlaznost birača Hrvata u BiH. Zbog važnosti svakog glasa, za 2. krug organiziran je besplatan autobusni prijevoz glasača iz općina Unsko-sanske, Posavske, Distrikta Brčko, Tuzlanske, Zeničko-dobojske, Zapadnohercegovačke, Hercegovačko-neretvanske, Hercegbosanske i Središnje Bosne prema konzularnim uredima u Tuzli, Sarajevu i Mostaru, a za općine iz Sjeverozapadne Bosne prema konzulatu u Banja Luci.

Za Mostar i Sarajevo će biti predviđene posebne linije za prijevoz glasača iz rubnih dijelova grada. Izborni stožer HDZ-a BiH podsjeća sve birače na obvezu aktivne registracije, te poziva birače koji se nisu registrirali da provjere registraciju putem web stranice www.izbori.hr.

>>Kakvim hrvatskim govore predsjednički kandidati

>>RTL: Josipović je za nastup dobio ocjenu 3.11, a Grabar Kitarović 3.07

Komentara 441

Avatar Viking1
Viking1
18:04 06.01.2015.

Prekjučer Milanovic kaze da je putovala Kolinda putovala sa zrakoplovom 150 puta , a jučer daje službeno priopcenje Vlade da je putovala 27 puta. Dok je Kolinda je zrakoplov koristila 27 puta u tri godine u isto vrijeme Vesna Pusić ga koristila 69 puta u tri godine. Milanović laže kad zine, a SDP-HNS vlada je najnesposobnija vlada u europskoj povijesti

DU
Deleted user
18:10 06.01.2015.

Dobra ideja,treba svakom hrvatu i ostalim gradanima u BiH omoguciti pravo na glasovanje a ne onemoguciti sa smanjivanjem birackih mjesta.

Avatar Bond9
Bond9
18:06 06.01.2015.

Tako je! Iako su ukinuli biračka mjesta, treba naći način i omogućiti tim ljudima ustavno pravo - pravo glasa na izborima! Svaka čast!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije