Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
raste svaki dan

Amerikanci u strahu: Toksična rupa u Louisiani se širi

rupa,louisiana
You Tube Screenshot
04.03.2013.
u 09:58

Rupa se širi močvarom na jugozapadu države, a pritom doslovno guta sve drveće koje joj se nađe na putu te izbacuje toksične pare

Nakon prošlotjednog slučaja na Floridi kada se rupa ''otvorila'' usred kuće i progutala čovjeka, stanovnici SAD-a, točnije Louisiane, zabrinuti su zbog naglog širenja goleme rupe koja je prošlog ljeta nastala zbog probijanja plina na površinu u gradu Assumption Parish. Rupa se, piše Forbes, širi močvarom na jugozapadu države, a pritom doslovno guta sve drveće koje joj se nađe na putu te izbacuje toksične pare.

– Rupa je donijela manje potrese, metan, benzen i sumporovodik. Dosad je evakuirano 150 obitelji, a ova zajednica prošla je put kroz pakao i natrag i još uvijek živi u noćnoj mori. Nitko od odgovornih nije reagirao ni došao posjetiti ugroženo područje. Potpuno ste okrenuli leđa ovoj zajednici – napisao je guverneru Louisiane ogorčeni profesor s tamošnjeg sveučilišta Robert Mann koji od vlastodržaca zahtijeva da se konačno pokrenu i pomognu lokalnom stanovništvu.

>>Otvorila se rupa u podu i progutala čovjeka zajedno s krevetom!

Komentara 23

KA
Kateterful
10:20 04.03.2013.

He,He sve što damo prirodi višestruko nam se vraća. Nismo dostojni života na ovome prekrasnome planetu,za kojeg je jedna djevojčica rekla:"Zašto se naš planet ne zove Voda,kad ima 71% vode i 29% kopna".

Avatar Alfons_x
Alfons_x
10:36 04.03.2013.

U svakom slučaju ne bih volio biti stanovnik Bayou Cornea kojom brzinom raste ta rupa koja je do prije godinu dana bila ŠUMA ne bi me iznenadilo da uskoro dođe do prvih kuća...već sada je veličine 6 nogometnih igrališta

Avatar Alfons_x
Alfons_x
10:20 04.03.2013.

Texas Brine je kompanija koja ima "odgovore"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije