Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvjezdice

Lovro Ivić doslovno raspametio žiri: Ovo je bilo vrh vrhova!

Lovro Ivić
Foto: RTL
1/2
31.10.2015.
u 10:01

Raspametio sam se. Bilo bi mi tako žao da te nisam čuo u ovom showu. Nešto se zbilo, to si čuvao za kraj. Znači vrh! Vrh vrhova! – oduševljen je bio Luka Nižetić

Dvanaestogodišnji Lovro je sve najbolje čuvao za kraj, a s tim se jednoglasno složio svaki od pet članova žirija „Zvjezdica“ koji su gotovo ostali bez teksta nakon njegove sjajne izvedbe pjesme „Euphoria“ s kojom je švedska glazbenica Loreen pobijedila na Eurosongu 2012. godine.

– Raspametio sam se. Bilo bi mi tako žao da te nisam čuo u ovom showu. Nešto se zbilo, to si čuvao za kraj. Znači vrh! Vrh vrhova! – oduševljen je bio Luka Nižetić.

– Tako mi je drago da sam te na samom početku prepoznala i prozvala novi Čolom. Ali ideš ti i dalje od Čole. Rascmoljio si nas i toliko si nam energije dao ovim nastupom. Svaka čast – dodala je Alka Vuica.

–Zlatni moj Lovro, sve si ovo ti držao u sebi ali smo mi to uspjeli prepoznati – dodao je maestro Šljivac.

Natjecatelji će večeras pjevati u četiri skupine, a najboljih dvoje iz svake skupine ulazi u Top 6. Samo troje od šestero će pjevati treći put i to za titulu najsjajnije male zvjezdice. Tko će to biti, doznajte u u 20 sati na RTL-u!

Komentara 1

LO
Loupillon
15:23 01.11.2015.

Gledajući i slušajući sinoć tu predivnu djecu : muzikalnost , nastup , glasove , ponašanje . došlo mi je da u sebi zapjevam:Još Hrvatska ni propala...Divim se Mii, , Leilani , Đani , Lovri i još mnogima. Neka im je sa srećom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije