Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napad u bruxellesu

Dvojica na ovoj snimci su bombaši samoubojice, treći napadač u bijegu

napadač
Foto: Belgijska policija
Autori: Bojan Arežina, Hina
22.03.2016.
u 18:06

Policija je također u zračnoj luci pronašla odbačeni prsluk s eksplozivom koji je uništila u kontroliranoj eksploziji

Belgijska televizija objavila je snimku sa sigurnosnih kamera na kojoj su tri muškarca osumnjičena za eksplozije u bruxelleskoj zračnoj luci Zaventem, od kojih su dvojica bombaši samoubojice, a treći je u bijegu

Frankofona javna televizija RTBF javlja da je savezno tužiteljstvo potvrdilo da su tri muškarca na snimci osumnjičena za napad u zračnoj luci. Dvojica u crnom su bombaši samoubojice, a treći muškarac u bijeloj jakni je u bijegu. Na snimci se vide trojica muškaraca dok svaki od njih gura kolica koja se koriste na aerodromima za prtljagu.

 

Belgijska policija potom je objavila još jednu snimku, na kojoj je prikazan samo muškarac u svijetloj odjeći te mu se ovaj put nešto bolje vidi lice:

 

Policija je također u zračnoj luci pronašla odbačeni prsluk s eksplozivom koji je uništila u kontroliranoj eksploziji.

U zračnoj luci Zaventem, u utorak nekoliko minuta prije osam sati, odjeknule su dvije snažne eksplozije. Neposredno prije toga, kako javlja agencija Belga, začuli su se pucnji, zatim uzvici na arapskom jeziku.

Videosnimka s odlaznog terminala aerodroma na kojemu su odjeknule eksplozije prikazuje posvuda raspršeno razbijeno staklo i otpale ploče sa stropa. Vide se putnici čija je odjeća prekrivena krvlju. Dim se uzdiže iz zgrade kroz razbijene prozore.

>>34 mrtvih u napadima u zračnoj luci i metrou. Naređena evakuacija belgijske nuklearke. U bombama kojima su napali teroristi bili su čavli?

>>Premijer Orešković izrazio duboko žaljenje zbog terorističkog čina; napade osuđuju i Grabar-Kitarović, Petrov i Kovač

Komentara 41

PA
pajper
16:55 22.03.2016.

Softicirana tehnika,kamere,video nadzori,besplitone letijelice,avaksi skenri,softveri,hardveri.I da prodje rucna eksplozivna naprava,Propust,

Avatar tetina
tetina
18:17 22.03.2016.

Zanimljivo kako na portalu večernjaka i 24časa nema nikakve reakcije na ovu strašnu aferu vojnih zrakoplova a redovito prenose razno razne ekskluzive sa drugih portala, ali ne i aferu sa MIG-ovoma. Koja je to povezanost Kotromanovića i sad možemo slobodnoodno napisati partijskih portala ?

OR
<orlando>
17:30 22.03.2016.

I onda kažu sve je u pripravnosti i na najvećem stupnju, a ovi se prošetali sa bombama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije