Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbori u Srbiji

Daruju lažne karte za koncerte EXIT-a u zamjenu za glasove na izborima

Exit, festival (1)
16.03.2014.
u 15:23

EXIT festival iz Novog Sada je izdao priopćenje u kojemu upozorava kako pojedini stranački aktivisti nude lažne ulaznice za EXIT 2014. u zamjenu za glasove na parlamentarnim izborima, javljaju mediji u Srbiji...

EXIT festival iz Novog Sada je izdao priopćenje u kojemu upozorava kako pojedini stranački aktivisti nude lažne ulaznice za EXIT 2014. u zamjenu za glasove na parlamentarnim izborima, javljaju mediji u Srbiji.

- Izvješćujemo javnost da je organizacija EXIT festivala došla do saznanja kako pojedini stranački aktivisti nude lažne karte za EXIT 2014 u zamjenu za dva glasa na parlamentarnim izborima. Upozoravamo sve ljubitelje EXIT-a da ne nasjedaju na ove provokacije i ne dozvole da se njihovim glasom manipulira na bilo koji način - navodi se u priopćenju i dodaje kako su o svemu izvijestili policiju.

>>Izbori u Srbiji. Predsjednik Nikolić: Prekrižio sam se

Komentara 1

DP
Dule Pacov
15:43 16.03.2014.

ma dobijes lovu na ruke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije