Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sultanove muke

Zbog 'Sulejmana Veličanstvenog' šest sati proveo u kadi punoj leda!

sulejman
Foto: RTL
1/5
03.05.2014.
u 15:15

Halit Ergenc je punih šest sati proveo u kadi punoj leda snimajući scene u kojima sultana liječe dvorski vidari

Halit Ergenc, zvijezda "Sulejmana Veličanstvenog" zna kako glumački posao nije uvijek "med i mlijeko". Ergenc je punih šest sati proveo u kadi punoj leda snimajući scene u kojima sultana liječe dvorski vidari.

Prema informacijama turskog tiska, snimanje te scene sličilo je pravoj torturi. Produkcijska kuća se za istu scenu pripremala tri tjedna, razmatrajući pritom iz kojih kutova snimiti najbolje kadrove te koliko će hladna voda utjecati na zdravlje glavnog glumca Halita Ergenca, koji je inzistirao da sam odigra cijelu scenu bez dvojnika, zbog vjerodostojnosti.

Vidjevši ga kako drhti u kadi, članovi produkcije i snimateljske ekipe predložili su mu da učini kratku pauzu, bojeći se da se trenutno najtraženiji glumac ne razboli. Međutim, Halit je to odbio jer nije htio remetiti tijek snimanja, ali i svoju koncentraciju. Na kraju su redatelji, braća Taylan, zatražili da se na set donesu snažni grijači koji su, navodno, pomogli glavnom glumcu da se barem malo ugrije.

Ova zahtjevna scena, u kojoj je Halit Ergenc, nakon šest sati provedenih u ledenoj vodi, uvjerljivo prikazao Sulejmanove muke, na našoj televiziji bit će prikazana u nedjelju.

>>Kronika jedne ljubavi: Fatalna romansa Hurem i Sulejmana zbog koje se proljevala krv

Foto: Marko Lukunić/Pixsell

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije