Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Meryem Uzerli

Hurem opet ljubi, i to Rustem-pašu!

Huram
Foto: Promo
1/4
24.12.2014.
u 17:30

Glumicu su paparazzi snimili nakon večere s novim dečkom Ozanom Güvenom, kolegom iz "Sulejmana Veličanstvenog", kojeg ljubi već nekoliko mjeseci

Koliko god joj je 2013. godina bila teška, toliko je turskoj glumici Meryem Uzerli 2014. bila odlična.

Osim što uživa u majčinstvu, ponovno je počela dobivati glumačke angažmane, ali se i zaljubila. Paparazzi su je snimili s Ozanom Güvenom, glumcem kojeg je upoznala na snimanju "Sulejmana Veličanstvenog". Ozan je igrao Rustem-pašu.

Navodno je par u vezi već neko vrijeme, ali su romansu vješto skrivali. Raskrinkala ih je večera kod zajedničkog prijatelja Cema Yılmaza, iz čije su kuće otišli zagrljeni, uvjereni da ih nitko ne snima. Spretni su ih paparazzi ulovili, a oni se i nisu previše trudili skriti bliskost.

Meryem, koja se proslavila kao Hurem iz "Sulejmana", bila je u vezi s poduzetnikom Canom Atesom, s kojim je prošla turbulentan prekid nakon kojeg je saznala da je trudna, ali on nije više htio imati nikakve veze s njom. Ozan pak iza sebe ima brak redateljicom Türkan Deryom, s kojom ima sina Alija.

Meryem, inače, još uvijek živi u Berlinu, kamo je otišla nakon bolnog prekida, ali planira preseljenje u Istanbul. U vrijeme snimanja "Sulejmana" živjela je u hotelskoj sobi, a od produkcijske kući O3, s kojom je potpisala ugovor, traži kuću s vrtom za sebe i kćer Laru.

>>'Hurem' rodila: Donijela na svijet malenu Laru

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije