Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKANDAL Samo mjesec dana nakon vjenčanja

Suprug Adriane Lime optužen za silovanje

14.03.2009.
u 18:38

Iako se najpoznatija bivša djevica među manekenkama Adriana Lima udala prije jedva mjesec dana, na Valentinovo, za srpskog košarkaša Marka Jarića, bračna sreća očito nije dugo potrajala. Jedna djevojka iz Philadelphije optužila ga je za silovanje.

Djevojka je policiji izjavila da ju je Jarić silovao 7. ožujka, kada je on sa svojim klubom “Grizzlies” gostovao u Philadelphiji protiv “Sixersa”. Iz kluba “Grizzlies” zasad nema komentara na optužbe jer policija provodi istragu, a poznati košarkaš negira optužbe protiv njega.

- Takve optužbe su 100 posto neutemeljene i lažne. Svi poznati parovi mete su sličnih kleveta. Marko i Adriana su sretni i zaljubljeni i svjesni su da optužbi ne trebaju pridavati pažnju - oglasio se Markov glasnogovornik, a obratio se i njegov odvjetnik Bruce L. Castor Jr. koji je poručio kako ga je philadelphijska policija nakon istrage obavijestila da nemaju dovoljno dokaza kako bi Jarića i za što teretili.

Prema zasad dostupnim informacijama, čini se da policija stvarno lovi u mutnom, pa je vrlo izgledno kako neće moći podići optužnicu protiv Jarića, koji ionako misli da je već unaprijed sve riješeno. - Drago mi je što je konačno sve gotovo i što su sve činjenice izašle na vidjelo - smatra tridesetogodišnji Jarić, kojem bi zbog optužbe mogla uvelike opasti popularnost u SAD-u, a nađe li uskoro policija kakve čvrste dokaze, to bi bio kraj njegove karijere.

- Težak sam čovjek. Ne zaljubljujem se lako. Stvari su se, čini se, promijenile - priznao je Jarić prije ceremonije vjenčanja koja se održala u Wyomingu u SAD-u. Proslavu planiraju na ljeto, i to u njenoj i njegovoj domovini. Ljetos su bili kod nas na Hvaru te su dva tjedna krstarili Jadranom, a s njima su bili prijatelji Sanja Duggan i Frane Barbieri.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?