Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA liga

Zubac ponovo ostvario dvoznamenkast učinak, odličan i Žižić

Foto: Reuters/Pixsell
10.01.2019.
u 12:35

Bojan Bogdanović imao je skromniju večer

U noćašnjim susretima do izražaja su došla dva hrvatska centra, Ante Žižić i Ivica Zubac, dok je najbolji hrvatski košarkaš u NBA ligi Bojan Bogdanović imao skromniji učinak od uobičajenog.

Bogdanović, koji je na posljednje dvije utakmice upisao ukupno 44 koša, protiv Bostona je bio manje raspoložen. U 24 minute ubilježio je sedam poena (šut 3-9), 3 skoka i 3 asistencije, a njegova Indiana je poražena 108:135. Celticse su predvodili Marcus Morris i Jaylen Brown sa po 22 poena.

LA Lakersi su bez ozlijeđnog LeBrona Jamesa dobili Detroit sa 113:100, a Ivica Zubac je peti puta u posljednjih deset utakmica imao dvoznamenkasti učinak. Zubac je u 23 minute upisao 11 poena (šut 4-8), 9 skokova i 1 asistenciju za LA Lakerse, koje predvodio krilni igrač Kyle Kuzma s 41 košem uz rekord karijere.

Ante Žižić je odigrao drugu najbolju utakmicu u posljednjih 40 dana, ali njegov Cleveland je upisao 11. uzastopni poraz. Cavaliersi su u gostima kod New Orleansa izgubili sa 124:140, a Žižić je za 20 minuta ostvario 10 koševa (šut 5-9), 4 skoka, 2 asistencije i 1 blokadu. U redovima New Orleansa istaknuo se centar Anthony Davis sa 38 poena i 13 skokova.

Dallas Mavericksi su prekinuli niz od tri poraza, kod kuće su dobili Phoenix sa 104:94, a briljirao je slovenski košarkaš Luka Dončić s 30 koševa, 6 skokova i 5 asistencija. Dragan Bender nije igrao za Phoenix.

James Harden je ponovno bio odličan, upisao je  42 koša, 11 skokova i 6 dodavanja, ali njegovi Rocketsi su izgubili u Houstonu od Milwaukee Bucksa sa 109:116. Time je nakon 10 trijumfa prekinut niz domaćih pobjeda. Kod Milwaukeeja odličan je bio grčki košarkaš Giannis Antetokounmpo sa 27 poena i 21 skokom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije