Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Beckhamovo zbogom

Zlatna koka nakon šest godina napušta Los Angeles Galaxy

david beckham
AFP/Pixsell
20.11.2012.
u 08:34

– Bilo mi je sjajno, ali želim po posljednji put novi izazov prije nego što završim karijeru – istaknuo je Beckham.

David Beckham definitivno više neće igrati za Los Angeles Galaxy. Zlatna koka svjetskoga nogometa otkrila je da će mu utakmica finala doigravanja protiv Dynama iz Houstona 1. prosinca biti ujedno i posljednji nastup za momčad u kojoj je proveo zadnjih šest godina.

– Igranje za LA Galaxy bilo je nevjerojatno posebno razdoblje, ali želim po posljednji put okusiti novi izazov prije nego što završim karijeru – istaknuo je u izjavi engleski nogometaš, ali je dodao:

– Ovo sigurno nije i kraj moga odnosa s ligom jer u budućnosti želim ući u njenu vlasničku strukturu.

To mu omogućava poseban dodatak u ugovoru prema kojem mu je liga dopustila da nakon karijere ima pravo postati (su)vlasnikom nekih od momčadi koje budu ušle u ligu nakon njena proširenja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije