Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
razgovor s predsjednikom

Zbog njega je plakao: Šef hrvatskog nogometa otkrio tko je njegov junak i je li na pomolu novo čudo s Dalićem?

World Cup 2022 - Croatia - Morocco 2-1
Sebastian El-Saqqa/DPA
27.12.2022.
u 18:08

Marijan Kustić u velikom razgovoru za naš specijal Hrvatski san otkrio je i je li na pomolu novo Dalićevo čudo: hoće li voditi Hrvatsku i na SP-u 2026. godine? Razgovarali smo o i problemu stadiona o Hrvatskoj te odjecima SP-a u Kataru.

Komentara 7

MA
marmelada
19:15 27.12.2022.

Zbog toga su napadali Šukera u svim novinskim člancima ,da mogu dofurati ovog genija .

IC
ICCO
18:22 27.12.2022.

Za ovog lika je čak i Šuker doktor znanosti po školi bez da dotičemo nogometnu sferu a nije niti bio član neke stranke, no očito u svemu pa i ovdje vrijedi isključivo stranka ispred znanja i pameti.

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
22:04 27.12.2022.

Hrvatski nogomedtni savez je organiziran na bazi županija, svaka daje po dva predstavnika. Na izbor Kustića je presudno utjecao HDZ svojom glasačkom mašinom. To što je konobar nije nikakva sramota ili minus. Minus je krađa, ali samo ako ga se uhvati. A ako hoće može već sutra ukrcati se u kombi koji vozi HDZ-ove kandidate na Sveučilište u Osijeku, nakon što u dva mjeseca završi fakultet u Banjoj Luci i evo nam uskoro novog doktora znanosti. Na ponos i diku Plenoviću.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?