Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hrvafski san danas na kioscima

Od reprezentacije koju su gađali bakljama do vrha svijeta: Ekskluzivne priče u specijalu Večernjeg

Večernji list
23.12.2022.
u 14:27

Naši novinari donose i priče o hrvatskim junacima kao i onima koji će to tek postati te ekskluzivne fotografije iz noći slavlja nakon osvojene bronce na SP-u Kataru. Stručne analize pišu Božo Skoko, Dragan Bagić i Boris Jokić, a emotivni tekst ekskluzivno za specijal VL- poslao je i trener svih trenera Ćiro Blažević.

Nakon što ste jučer uz primjerak Večernjeg lista u paketu mogli pronaći i naš ekskluzivni specijal o projektu hrvatske reprezentacije i njezinom putu do svjetskog vrha, a koji smo opet nazvali Hrvatski san - baš kao i 2018. godine, kada je započeo epski put Hrvatrske pod vodstvom Zlatka Dalića - danas ekskluzivni materijal na 130 stranica možete pronaći i u samostalnoj prodaji na kioscima po cijeni od 29 kuna.

Urednik specijala je Mladen Miletić, a u njemu možete pročitati najiscrpnije analize o putu do povijesnog uspjeha, generaciji koja inspirira, s velikim vođom na terenu Lukom Modrićem i liderom na klupi Zlatkom Dalićem. I dok cijeli svijet raspravlja i traži odgovor na pitanje kako je Dalić od razbijene vojske i reprezentacije koju su gađali bakljama stvorio generaciju za vječnu legendu.

Naši novinari donose i priče o hrvatskim junacima kao i onima koji će to tek postati te ekskluzivne fotografije iz noći slavlja nakon osvojene bronce na SP-u Kataru. Stručne analize pišu Božo Skoko, Dragan Bagić i Boris Jokić, a emotivni tekst ekskluzivno za specijal VL- poslao je i trener svih trenera Ćiro Blažević. Naši urednici i autori za vas su kronološki obradili povijest reprezenatacije, prepreka koje je morala proći na putu do besmrtnosti te su otvorili i pitanja o budućnosti hrvatskog nogometa.

Sve analize i ekskluzivne priče o reprezentaciji Hrvatske moći ćete svaki dan do kraja godine čitati i u našoj Premium rubrici. 

 

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije