Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOSTOVANJE U PETAK

Vulić: Vrijeme je da promijenimo negativan skor s Lokomotivom

zoran vulić
25.04.2013.
u 10:14

Imamo neugodan skor s Lokomotivom, sada je došlo vrijeme da se to promijeni. Lokomotiva je u drugom dijelu prvenstva u najboljoj formi, ali mi imamo svoje adute - rekao je Splitov trener Zoran Vulić.

Snijega više nema, s toplim vremenom stigao je i odlični Split. Momčad Zorana Vulića u pravom je trenutku, u jeku najveće borbe za Europe, ušla u top formu. Gostovanje kod Lokomotive (petak, 18 sati) jedna je od ključnih ovosezonskih utakmica za Split. Po formi Lokomotiva i Split su trenutno i najbolje momčadi lige. "Lokosi" su ovog proljeća jedini svladali Split.

- Idemo punom snagom na pobjedu, znamo kvalitete Lokomotive, ali i mane. Najvažnije je da znamo što nam donosi ova utakmica. Imamo neugodan skor s Lokomotivom, sada je došlo vrijeme da se to promijeni. Lokomotiva je u drugom dijelu prvenstva u najboljoj formi, ali mi imamo svoje adute. Bit će to prava nogometna fešta, nadam se da našem uspjehu - rekao je Splitov trener Zoran Vulić.

Bit će "crveni" bez Križanca, Hrgovića i Vitaića, ali to ne mijenja Vulićev plan. Želi tri boda protiv momčadi koju ove sezone Split nije pobijedio. U Parku mladeži bilo je neodlučeno, a u Maksimiru Split je poražen s 3:2 premda je u 82. minuti vodio s 2:1.

- Imamo mi naše adute, respektiramo ih, ali i ne plašimo. Došlo je vrijeme da promijenimo taj skor. Bojim se samo našeg slabog dana, budemo li pravi onda nas ništa ne može zaustaviti - kaže Vulić.

Slično razmišlja iskusni vratar Andrija Vuković, koji će biti posljednja prepreka efikasnoj Lokomotivi.

- Ma, kakav strah. Mi ih respektiramo, igraju najbolji nogomet u Hrvatskoj, al mi smo se digli, uvjeren sam da ćemo dati sve od sebe. Idemo po tri boda, koja nam puno znače, za nas je svaka utakmica poput finala, vodi nas. Kramarić je najveća prijetnja, ali nije samo on opasan - rekao je Vuković.

Upitan je nastup Ante Rebića, zbog leđa nije trenirao u utorak i srijedu. On i Galović nisu otišli na okupljanje mlade reprezentacije što je izazvalo reakciju izbornika Nike Kovača, ali Split mu je žestoko uzvratio. Zeznut je tip Slaven Žužul, posebno kad ga se dirne. Više o tome pročitajte OVDJE.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije