Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BLANKA VLAŠIĆ

Vlašić: Dovoljno sam odmarala krajem ljeta

blanka vlašić
Igor Kralj/Pixsell
12.01.2010.
u 11:37

Hrvatska sportašica godine i dvostruka svjetska prvakinja u skoku u vis, Blanka Vlašić, dala je kratki intervju za web-stranicu Međunarodne atletske federacije (IAAF).

"Vremena za zabavu na kraju godine nije bilo za dvostruku svjetsku prvakinju Blanku Vlašić. Osim toga što je Božićno jutro provela u krugu obitelji, ostalo se svelo na uobičajen rad za 26-godišnju hrvatsku zvijezdu, ambasadoricu IAAF-ove Dijamantne lige", piše na web-stranicama IAAF-a.

- Meni je smiješno da svi to vrijeme nazivaju praznicima. Planiraju odmore, rezerviraju sobe na skijaškim odredištima ili vrijeme provode kod kuće s obitelji. I ja pokušavam uhvatiti taj blagdanski duh svake godine, iako znam da ću trenirati i na sam Božić.

- Ljudi me čudno gledaju kada im kažem da ne mogu dogovoriti novogodišnju proslavu. Nisu to pogledi mojih prijatelja, oni su se već navikli na činjenicu da odavno nemam slobodnih dana i da radim jače no ikada. Vjerojatno je moja pogreška to što želim skakati u dvoranskoj sezoni, no zbog toga ne žalim. Imala sam dovoljno vremena za odmor krajem ljeta, kada sam i dobrano napunila baterije uživajući u prekrasnom i dugom kasnom ljetu.

- Zbog svega toga vam ne mogu reći mnogo o svom Božiću. Ali, imam mnogo planova za slavlja nakon što završim karijeru. Ići ću na skijanja s cijelom obitelji ili iskusiti novogodišnju zabavu zabavu na nekom egzotičnom otoku na kojem ću se kupati tijekom zime u Europi.

- Trenutačno me sretnom čini tradiconalna izmjena poklona u kući roditelja na Božićno jutro. Cijeli sam prosinac razmišljala o savršenom daru za svakoga. Ostale mi stvari sada nisu važne. Za njih ću imati dovoljno vremena nakon što završim svoju misiju na atletskom polju - kazala je renkingom najbolja europska atletičarka i druga sportašica svijeta u izboru Međunarodnog udruženja sportskih novinara (AIPS).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije