Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
legenda vatrenih

VIDEO Prosinečki dočekan ovacijama u Engleskoj: Želim biti vaš trener, otišao sam zbog bolesnog oca

FC Portsmouth
13.03.2023.
u 19:15

Iako je igrao samo jednu sezonu u Portsmouthu, jedan od najboljih hrvatskih nogometaša svih vremena ostao je u srcima navijača

Bivši hrvatski reprezentativac i proslavljeni nogometaš Robert Prosinečki nakon 24 godine posjetio je engleski klub Portsmouth, u kojem je igrao u sezoni 2001/2002., kada je nastupio u 35 utakmice te se upisao u legendu kluba. Ovaj engleski niželigaš organizirao je noć Roberta Prosinečkog nakon utakmice sa Sheffield Wednesdayem, a poznato je da ga u ovom klubu smatraju jednim od najboljih igrača u povijesti momčadi s Fratton Parka.

U spomenutoj sezoni, Prosinečki je postigao devet pogodaka, ali majstorijama koje je pokazivao na terenu kupio je sve navijače ovog kluba, a kako kaže, sjajno je vratiti se u klub gdje su ga navijači toliko cijenili i voljeli. 

- U mojoj godini u Portsmouthu, navijači su me voljeli, a vjerujem da sam igrao jako dobro za njih i zbog toga je sjajno vratiti se ovdje. Igrati za ovaj klub je bilo nevjerojatno i posebno, a i sada vidim da ljudi ovdje žive i žive za nogometni klub. Veliki klubovi imaju puno navijača, ali je ovdje drugačije i posebno. Navijači su jednako glasni kao prije, bilo da pobjeđuju ili gube te se vidi lojalnost klubu - poručio je Prosinečki.

- Često razmišljam o tome da treniram ovaj klub, a naravno, ako ikada bude ponude, razmislio bih o tome. Ovo je klub s dušom i dao sam mu 100 posto kao igrač. Bila je to krasna godina za mene kao igrača, a otišao sam zbog očeve bolesti koja je značila da se moram vratiti - zaključio je veliki 'Žuti'.

Prosinečki je imao toplu dobrodošlicu na stadionu i vidjelo se da ga navijači još uvijek obožavaju.

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije