Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRLO NEOPREZNO

VIDEO Haaland vozi 'zvijer' od 340 tisuća eura i ne gleda cestu. Snimljen je kako ugrožava promet

Screenshot twitter
28.03.2023.
u 18:24

Čudesni norveški napadač uhvaćen je kako vozi Rolls Royce i istovremeno tipka na mobilni telefon

Pošto zbog prezentacija na terenu nema mjesta za kritike, britanski mediji 'pronašli' su način da prozovu Erlinga Haalanda, a riječ je o prometnom propustu. Sjajni Haaland i ove sezone igra fenomenalno, a kvalitet igre čak je i podigao transferom u Manchester City. Ipak, mediji u Velikoj Britaniji potpuno opravdano kritiziraju ga zbog snimke iz automobila.

Norveški napadač uhvaćen je tijekom vožnje u kojoj ga cesta skoro pa ne zanima, već mu je pažnju okupiralo korištenje mobilnog telefona. Naravno, to je velika pogreška i neopreznost zbog čega bi trebao platiti kaznu i sva sreća da nije prouzrokovao nesreću na cesti.

Inače, Haalanda je snimio jedan sudionik u prometu, a norveški napadač u tim trenucima vozio je svoj Rolls Royce Cullinan, koji je koštao oko 340 tisuća eura i kojeg Norvežanin koristi tijekom boravka u Manchesteru.

Kako je prenio The Sun, čiji video možete pogledati ovdje, snimka je nastala ranije tijekom ožujka na ulicama Manchestera.

 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije