Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAVLJA AS

Real dovodi Haalanda i zvijezdu PSG-a nakon što se riješe velikih ugovora Modrića i Benzeme

LaLiga - Villarreal v Real Madrid
Pablo Morano/REUTERS
23.03.2023.
u 12:41

Španjolski mediji otkrivaju kako Perez i društvo započeli novu operaciju dovođenje dvije skupocjene zvijezde

Madridski list AS, dnevnik blizak Realu, objavio kako posjeduju detalje velike operacije kraljevskog kluba u 2024. godini. Glavni cilj je dovesti Kyliana Mbappea i Erlinga Haalanda, ali prije toga se moraju riješiti ugovora nekolicine igrača među kojim su najskuplji promaša Eden Hazard, zatim naš Luka Modrić, Karim Benzema te Toni Kroos.

AS transfer norveškog svemirca naziva 'Operacija Haaland', navodno je već u tijeku, a za taj posao će Florentino Perez trebati izdvojiti oko 200 milijuna eura, moguće i 20 milijuna eura više. Na Santiago Bernabeu postoji vizija prema kojoj bi u napadu zajedno s Viniciusom igrali Mbappea i Haaland, ali i za Francuza neće trebati izdvojiti ništa manje nego za centarfora Manchester Citya.

As navodi da će se klub rasteretiti plaćanja visokih plaća koje imaju Benzema, Luka Modrić, Toni Kroos i Eden Hazard jer ni jedan od njih tada više neće biti u svlačionici Reala. Tako će španjolski i europski prvak samo na plaćama uštedjeti oko 50 milijuna eura pa će taj iznos usmjeriti na dovođenje novih 'galacticosa'.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije