Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSEBAN DAN ZA BRAĆU

VIDEO Ethan Mbappé (16), mlađi brat Kyliana Mbappéa debitirao za PSG

Ligue 1 - Ethan Mbappe Makes PSG Debut Alongside Brother Kylia
Victor Joly / ABACA
21.12.2023.
u 09:47

Ethan je trenutačno igrač juniorske momčadi francuskog giganta. Jedan je od glavnih igrača te juniorske momčadi i u ovoj sezoni započeo je sve utakmice od prve minute, pa tako i sve dvoboje u Ligi prvaka mladih

Francuski prvak PSG svladao je Metz 3:1 u 17. kolu Ligue 1 i zadržao prvo mjesto prvenstvene ljestvice. To je trebala biti uobičajena utakmica za Kyliana Mbappéa koji je ponovno bio jedan od najboljih pojedinaca svoje momčadi na susretu.

Međutim, Mbappé će ovu utakmicu posebno pamtiti jer je u njoj svoje prve seniorske minute u PSG-u upisao njegov devet godina mlađi brat.

Kako je od 83. minute i gola Kyliana Mbappéa PSG došao na 3:1 i praktički osigurao pobjedu u utakmici, Luis Enrique je u samoj završnici dvoboja odlučio dati priliku 16-godišnjem Ethanu Mbappéu, mlađem bratu francuske superzvijezde.

Inače, riječ je o veznjaku koji po potrebi može igrati prednjeg i zadnjeg veznog. U Parizu je od 2017. godine, otkad tamo igra njegov puno poznatiji brat.

Ethan je trenutačno igrač juniorske momčadi francuskog giganta. Jedan je od glavnih igrača te juniorske momčadi i u ovoj sezoni započeo je sve utakmice od prve minute, pa tako i sve dvoboje u Ligi prvaka mladih. Video Ethanovog debija pogledajte OVDJE.

Ovo je četvrti put da je Ethan Mbappé bio u zapisniku seniorske momčadi PSG-a, ali je u prethodnim utakmicama ostajao na klupi. Nastupio je u nekoliko pripremnih utakmica uoči početka sezone, kao primjerice u 3:0 pobjedi protiv korejskog Jeonbuka kad je proveo 61 minutu na terenu.


 
 

Komentara 2

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
12:20 21.12.2023.

Debitirao je Ethan, a čekaju se još Metan, Propan, Butan, Pentan, Heksan, Heptan i Oktan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije