Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJELOMNI SUSRET

Trener Zrinjskog najavio Legiju: 'Ova je utakmica ključ svega'

Mostar: Konferencija nogometnog kluba Zrinjski
Foto: Denis Kapetanovic
1/3
08.11.2023.
u 17:35

Utakmicu će propustiti stoper Hrvoje Barišić koji je imao medicinski zahvat te Mario Tičinović koji se nije oporavio od ozljede. Zbog neslaganja s trenerom u sastavu nema ni Zvonimira Kožulja

Trener nogometaša mostarskog Zrinjskog Krunoslav Rendulić ocijenio je kako je susret protiv Legije koji će se igrati u četvrtak u Varšavi prijeloman za njegovu momčad kada je u pitanju eventualni nastavak natjecanja u Konferencijskoj ligi.  Nakon tri kola u skupini Legia je prva sa šest bodova koliko na drugome mjestu ima i Aston Villa, dok je Zrinjski treći, a AZ Alkmaar posljednji sa po tri boda. 

Mostarci su u posljednjem susretu protiv Legije vodili na svome travnjaku, no na kraju izgubili sa 1-2 uz dva poništena gola zbog zaleđa koje je otkrio VAR.  "Ova utakmica je prijelomna za eventualno proći dalje. Ako to riješimo u svoju korist onda imamo izgleda za prezimiti u Europi", rekao je Rendulić uoči polaska u glavni grad Poljske. 

GALERIJA Borussija sjajnom igrom slomila Newcastle (2-0)

Mostar: Konferencija nogometnog kluba Zrinjski
1/13

Rendulić je dodao kako vjeruje u pobjedu unatoč tome što će ozračje na stadionu 'Wojska Polskiego' biti pakleno. "Sigurno je da će pokušati iskoristiti tu pozitivnu energiju, a na nama je da odgovorimo na adekvatan način. Plan je dobro odigrati i pokušati ostvariti pobjedu", rekao je hrvatski strateg na klupi Zrinjskog. 

VEZANI ČLANCI:

Utakmicu će propustiti stoper Hrvoje Barišić koji je imao medicinski zahvat te Mario Tičinović koji se nije oporavio od ozljede. Zbog neslaganja s trenerom u sastavu nema ni Zvonimira Kožulja, koji je bio glavna zvijezda preokreta protiv AZ Alkmaara. Najbolji napadač Nemanja Bilbija uoči puta u Poljsku rekao je kako njegova ekipa mora napraviti manje pogrešaka i iskoristiti svoje prigode. 

VIDEO Utakmica koja bi mogla biti jako bitna za obje momčadi: Osijek i Hajduk susrest će se na Opus Areni

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije