Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZANIMLJIVO VIĐENJE

Trener Hajduka nakon poraza: Dominirali smo, Lokomotiva nije ništa napravila

Lokomotiva - Hajduk
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/9
21.10.2018.
u 21:37

- Utakmica u kojoj smo dominirali pa onda iz naših grešaka primili golove. Lokomotiva nije ništa napravila osim što je iskoristila naše greške - rekao je trener Hajduka Zoran Vulić

U zadnjem susretu 11. kola Prve HNL u Zagrebu su nogometaši Lokomotive pobijedili Hajduk s 2:0.

- Utakmica u kojoj smo dominirali pa onda iz naših grešaka primili golove. Lokomotiva nije ništa napravila osim što je iskoristila naše greške - rekao je trener Hajduka Zoran Vulić pa dodao:

- Nismo bili konkretni u završnici. Naša dva napadača stoje široko pa kad probijermo sttranu nema nikog u kaznenom prostoru. Preostaje nam samo rad, u radu je spas.

Slijedi utakmica s Rijekom koju će Hajduk zbog kazne igrati na praznom Poljudu.

- Svaka utakmica je teška. Još je teže što nećemo igrati pred publikom. Moramo se konsolidirati, ali ako ponovimo kao večeras bez dječačkih grešaka možemo doći do bodova.

Trener Lokomotive Goran Tomić ovako je vidio susret:

- Fantastična večer protiv Hajduka koji je uvijek jedan od naših najvećih klubova, bez obzira na to u kakvom se stanju nalazio. Zaslužena pobjeda, bili smo kompaktni u obrani, a tradicionalno rastrčani u napadu. Bilo je očekivano da će nas stisnuti u nastavku, taktički smo uveli još jednog zadnjeg veznog te dočekali svoju priliku iz kontre.

Lokomotiva - Hajduk
1/10

Komentara 20

HR
Hrabraja
22:10 21.10.2018.

Baš, nista nisu napravili osim pobijedili 2:0

ST
stefj
22:24 21.10.2018.

Lokomotiva nije ništa napravila osim dala 2 gola, a Hajduk je napravio puno toga i nije dao niti jedan? Ta logika valjda samo u Splitu vrijedi...

MA
Marsijanac
21:58 21.10.2018.

Ako Hajduk izgubi i protiv Rijeke naci ce se u zoni ispadanja . Nevjerovatno! Dokle ce ljubitelji tog legandarnog kluba biti taoci ulice i divljaka!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije