Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Autori: Hina, Marko Pavić
11. KOLO HNL-A

Krizi Hajduka nema kraja, Lokomotiva slavila s 2:0

Krizi Hajduka nema kraja, Lokomotiva slavila s 2:0
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
21.10.2018. u 19:17

Hajduk je ubilježio četvrti poraz u prvenstvu u vrlo lošoj utakmici u Kranjčevićevoj, u kojoj je Lokomotiva iz dva protunapada došla do dva gola i slavila.  

Hajduk je imao inicijativu u prvom poluvremenu, ali su ipak domaćini zabili u 24. minuti kada je Uzuni preciznom loptom uposlio Domagoja Drožđeka, koji je svladao Posavca. Vratar Hajduka još početkom drugog poluvremena ozlijedio pa je u 56. minuti morao ući Blažević.

Lokomotiva - Hajduk
1/10

U 69. minuti Lokomotiva je postigla i drugi gol nakon brze kontre i udarca Albanca Myrta Uzunija kojeg je na gol crti još nespretno potvrdio igrač Hajduka Domagoj Bradarić. U 76. minuti Caktaš pogađa vratnicu i to je bilo sve od jalovog Hajduka. 

Lokomotiva je nakon 11 odigranih kola na trećem mjestu i ima točno dvostruko više bodova od sedmoplasiranog Hajduka. 22:11! Vodi Dinamo sa 27 bodova ispred Osijeka koji ih je skupio 23.

Komentara 43

DU
Deleted user
17:59 21.10.2018.

Kako Vulić kaže igraju protiv Dinama II. A da pokušaju igrati protiv Lojomotive?

PR
prtlje
19:32 21.10.2018.

.... dabogda sve izgubili...vjecno pamtimo vasu ljetosnju kletvu... bog sve cuje i vidi..

Avatar Tito Krmčina
Tito Krmčina
18:03 21.10.2018.

Daj više nemogu od sramote čitat o Hajduku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije